DEVA Partisi Mersin Teşkilatları Bisiklet Etkinliğinde Buluştular

08.11.2021 - 17:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

DEVA Partisi Mersin Teşkilatları Bisiklet Etkinliğinde Buluştular

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin Teşkilatları, bisiklet kullanımına dikkat çekmek ve üst üste gelen akaryakıt zamlarını protesto etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 'DEVA Bisiklette' etkinliği düzenledi.

"İktidarın zammı varsa, yurttaşların yeşil pedalı var" sloganıyla, aileleri ile birlikte bisikletlerini alıp yollara çıkan Mersin DEVA teşkilatı üyeleri unutulmaz bir gün geçirdi. İl başkanı Cenk Cenkcimenoglu’nun yanı sıra, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı bisiklet etkinliğinde, çocuklar da güzel havada aileleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. Türk Bayrağı ve parti bayrakları ile süsledikleri bisikletlerini Mersin İdman Yurdu Meydanından başlayarak sahil boyunca pedalladılar. Güzel havayı fırsat bilerek sahile gelen vatandaşlara parti broşürlerini dağıtarak sohbet eden Mersin DEVA’lılar temiz bir çevre ve tasarruf için daha çok bisiklet kullanılması gerektiğine vurgu yaptı.   DEVA ailesinin her geçen gün daha fazla büyüdüğünü dile getiren Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, "İktidarın zammı varsa, yurttaşların yeşil pedalı var diyerek güzel bir havada çok güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Aileleriyle birlikte katılan tüm partililerimize, etkinliğimize destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı daha sağlıklı bir yaşam, daha temiz bir çevre ve üst üste yapılan zamlara tepkimizi göstermek için daha fazla bisiklet kullanmaya davet ediyorum” dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin Teşkilatları, bisiklet kullanımına dikkat çekmek ve üst üste gelen akaryakıt zamlarını protesto etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 'DEVA Bisiklette' etkinliği düzenledi.

"İktidarın zammı varsa, yurttaşların yeşil pedalı var" sloganıyla, aileleri ile birlikte bisikletlerini alıp yollara çıkan Mersin DEVA teşkilatı üyeleri unutulmaz bir gün geçirdi. İl başkanı Cenk Cenkcimenoglu’nun yanı sıra, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı bisiklet etkinliğinde, çocuklar da güzel havada aileleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. Türk Bayrağı ve parti bayrakları ile süsledikleri bisikletlerini Mersin İdman Yurdu Meydanından başlayarak sahil boyunca pedalladılar. Güzel havayı fırsat bilerek sahile gelen vatandaşlara parti broşürlerini dağıtarak sohbet eden Mersin DEVA’lılar temiz bir çevre ve tasarruf için daha çok bisiklet kullanılması gerektiğine vurgu yaptı.

 

DEVA ailesinin her geçen gün daha fazla büyüdüğünü dile getiren Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, "İktidarın zammı varsa, yurttaşların yeşil pedalı var diyerek güzel bir havada çok güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Aileleriyle birlikte katılan tüm partililerimize, etkinliğimize destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı daha sağlıklı bir yaşam, daha temiz bir çevre ve üst üste yapılan zamlara tepkimizi göstermek için daha fazla bisiklet kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.