Hümay Lojistik ve Çugider'den Sosyal Sorumluluk Projesi

Güncel 03.03.2022 - 17:40, Güncelleme: 03.03.2022 - 17:56
 

Hümay Lojistik ve Çugider'den Sosyal Sorumluluk Projesi

Mezitli Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Projesi, Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) ve HÜMAY Lojistik işbirliğiyle yapıldı.Etkinlikte Denizcilik MYO Tece Kampüsü öğrencilerine makarna dağıtımı yapıldı.

Mersin Üniversitesi’ne bağlı Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Tece Kampüsü’nde Mezitli Belediye Başkanı Neşet TARHAN, ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, Hümay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi  Dilber Arslan, okul yöneticileri ve öğrencileriyle sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldiler. Mezitli Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Projesi, Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği ve HÜMAY Lojistik işbirliğiyle yapıldı. Sosyal sorumluluk projesi organizasyonu için ‘Arbella Makarna’ sponsor oldu. Etkinlikte Denizcilik MYO Tece Kampüsü öğrencilerine makarna dağıtımı yapıldı. Bu organizasyonda olmaktan büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Hümay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Dilber Arslan, konuşmasında şunları söyledi ; "Gelecek nesillere karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz, elimizden geldiğince de geleceği şekillendiren öğrencilerimiz için böyle anlamlı projelerde Hümay Lojistik  olarak yer alacağız. Burada okuyan bu güzel öğrenciler için hem eğlenceli bir öğle yemeği aktivitesi hem de çok sevdikleri makarnayı ‘Arbella Makarna’ sponsorluğunda onlarla buluşturduk. Umuyoruz ki tüm çocuklar bu etkinlikle eğlenmiş ve mutlu olmuşlardır. Gençlerimizin toplumsal duyarlılığı yüksek olan, topluma yarar sağlayabilen, merhametli bireyler olmalarını  ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Denizcilik MYO Tece Kampüsü’ndeki öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu güzel etkinliğin ardından makarna aracımız Mezitli’de bulunan Emekliler Evi’nde değerli emeklilerimize makarna ikramında bulunduk. Arbella Makarna olarak 7’den 70’e herkesi makarna yedirmeye devam ediyoruz."
Mezitli Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Projesi, Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) ve HÜMAY Lojistik işbirliğiyle yapıldı.Etkinlikte Denizcilik MYO Tece Kampüsü öğrencilerine makarna dağıtımı yapıldı.

Mersin Üniversitesi’ne bağlı Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Tece Kampüsü’nde Mezitli Belediye Başkanı Neşet TARHAN, ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, Hümay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi  Dilber Arslan, okul yöneticileri ve öğrencileriyle sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldiler.

Mezitli Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Projesi, Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği ve HÜMAY Lojistik işbirliğiyle yapıldı. Sosyal sorumluluk projesi organizasyonu için ‘ Arbella Makarna’ sponsor oldu. Etkinlikte Denizcilik MYO Tece Kampüsü öğrencilerine makarna dağıtımı yapıldı.

Bu organizasyonda olmaktan büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Hümay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Dilber Arslan, konuşmasında şunları söyledi ;

"Gelecek nesillere karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz, elimizden geldiğince de geleceği şekillendiren öğrencilerimiz için böyle anlamlı projelerde Hümay Lojistik  olarak yer alacağız.

Burada okuyan bu güzel öğrenciler için hem eğlenceli bir öğle yemeği aktivitesi hem de çok sevdikleri makarnayı ‘ Arbella Makarna’ sponsorluğunda onlarla buluşturduk. Umuyoruz ki tüm çocuklar bu etkinlikle eğlenmiş ve mutlu olmuşlardır. Gençlerimizin toplumsal duyarlılığı yüksek olan, topluma yarar sağlayabilen, merhametli bireyler olmalarını  ve başarılarının daim olmasını diliyorum.

Denizcilik MYO Tece Kampüsü’ndeki öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu güzel etkinliğin ardından makarna aracımız Mezitli’de bulunan Emekliler Evi’nde değerli emeklilerimize makarna ikramında bulunduk. Arbella Makarna olarak 7’den 70’e herkesi makarna yedirmeye devam ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.