"Tecrübe Paylaşım" etkinliğinde başarı hikayeleri anlatıldı

Güncel 17.03.2022 - 09:00, Güncelleme: 17.03.2022 - 11:07
 

"Tecrübe Paylaşım" etkinliğinde başarı hikayeleri anlatıldı

Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD) ve MTSO EKAV Eğitim ve Kalkınma Vakfı ortaklığında Mersin Kadri Şaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile "Tecrübe Paylaşım" etkinliği gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını MEPİAD Başkanı Özcan Demir ve Başkan Vekili Osman Kiper  yaptı. Konuşmaların ardından derneğin Meslek lisesi mezunu üyeleri; Hakan kayacı (Kayacı Bilgisayar), Umut Çinici (Rota İklimlendirme), Halil Kartal (Sanat Perde) ve Ekav Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Aşut öğrencilere rol model olmak adına kendi başarı hikayelerini paylaşıp, sorularını cevapladılar. Etkinliğe katılan diğer üyeler; Bekir Sarıabacı (Onur Mobilya), Hamit Doğan (Jameson), Özcan Altın (Özcanlar Kuruyemiş), Mesut Sezer (Src Psiko-teknik Sürücü Kursu), Serdar Kelleci (Grannı Yapı Market), Mehmet Alpçokay (Taç Okulları), Özlem Sanrı (Mehm-et Ocakbaşı), Emre Bayaram (Motto Ajans), Ekav Başkan Vekili Mesut Özcömert ve Giyimciler Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu konuşma yaptılar. MEPİAD Başkanı Özcan Demir  "Mersin Kadri Şaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem Kınık'a, okul  öğretmenlerine, görevli arkadaşlara ve öğrencilerine müsafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz." dedi.
Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD) ve MTSO EKAV Eğitim ve Kalkınma Vakfı ortaklığında Mersin Kadri Şaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile "Tecrübe Paylaşım" etkinliği gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını MEPİAD Başkanı Özcan Demir ve Başkan Vekili Osman Kiper  yaptı. Konuşmaların ardından derneğin Meslek lisesi mezunu üyeleri; Hakan kayacı (Kayacı Bilgisayar), Umut Çinici (Rota İklimlendirme), Halil Kartal (Sanat Perde) ve Ekav Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Aşut öğrencilere rol model olmak adına kendi başarı hikayelerini paylaşıp, sorularını cevapladılar.

Etkinliğe katılan diğer üyeler; Bekir Sarıabacı (Onur Mobilya), Hamit Doğan (Jameson), Özcan Altın (Özcanlar Kuruyemiş), Mesut Sezer (Src Psiko-teknik Sürücü Kursu), Serdar Kelleci (Grannı Yapı Market), Mehmet Alpçokay (Taç Okulları), Özlem Sanrı (Mehm-et Ocakbaşı), Emre Bayaram (Motto Ajans), Ekav Başkan Vekili Mesut Özcömert ve Giyimciler Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu konuşma yaptılar.

MEPİAD Başkanı Özcan Demir  "Mersin Kadri Şaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem Kınık'a, okul  öğretmenlerine, görevli arkadaşlara ve öğrencilerine müsafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.