KKTC heyeti Mersin'de önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

Spor 08.11.2022 - 20:15, Güncelleme: 08.11.2022 - 20:15
 

KKTC heyeti Mersin'de önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

KKTC Belediyeler Birliği Başkanı ve Cypruvex Ltd. Genel Müdürü Cemal Redif'in başını çektiği Kıbrıs heyeti Mersin'de önemli ziyaretler gerçekleştirdiler.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Belediyeler Birliği Başkanı ve Cypruvex Ltd. Genel Müdürü Cemal Redif'in başını çektiği Kıbrıs heyeti Mersin'de önemli ziyaretler gerçekleştirdiler. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Cypruvex Ltd. Genel Müdürü Cemal Redif, KKTC Başkonsolosu Zalihe Mendeli, KKTC Tarım Dairesi Müdürü Reşat Değirmenci, Koordinatör Mevlüt Sezer, Turizm Koordinatörü Kazım Türkan önderliğindeki Kıbrıs Heyeti, Mersin'de çok önemli ziyaretler gerçekleştirdiler.  Heyet ilk önce Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ı makamında ziyaret etti.  Ziyaret vesilesiyle çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunurken, Kıbrıs Heyeti Vali Pehlivan'ı kendilerini ilgiyle karşıladıkları için teşekkür etti.  Kıbrıs heyeti daha sonra Toroslar Belediye Başkanı Avşin Atsız Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Yılmaz, nazi ziyaret için Kıbrıs heyetine teşekkür etti. Kıbrıs ile Türkiye'nin bir olduğunu belirten Kıbrıs heyeti, Mersin'in Kıbrıs için çok önemli bir Türk kenti olduğunun önemine değindi. Heyet daha sonra Toroslar bölgesinde bulunan Rauf Denktaş Parkına giderek, rahmetliRauf Denktaş'ın anıtına çelenk bırakarak onu andı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
KKTC Belediyeler Birliği Başkanı ve Cypruvex Ltd. Genel Müdürü Cemal Redif'in başını çektiği Kıbrıs heyeti Mersin'de önemli ziyaretler gerçekleştirdiler.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Belediyeler Birliği Başkanı ve Cypruvex Ltd. Genel Müdürü Cemal Redif'in başını çektiği Kıbrıs heyeti Mersin'de önemli ziyaretler gerçekleştirdiler.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Cypruvex Ltd. Genel Müdürü Cemal Redif, KKTC Başkonsolosu Zalihe Mendeli, KKTC Tarım Dairesi Müdürü Reşat Değirmenci, Koordinatör Mevlüt Sezer, Turizm Koordinatörü Kazım Türkan önderliğindeki Kıbrıs Heyeti, Mersin'de çok önemli ziyaretler gerçekleştirdiler.  Heyet ilk önce Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaret vesilesiyle çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunurken, Kıbrıs Heyeti Vali Pehlivan'ı kendilerini ilgiyle karşıladıkları için teşekkür etti. 
Kıbrıs heyeti daha sonra Toroslar Belediye Başkanı Avşin Atsız Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Yılmaz, nazi ziyaret için Kıbrıs heyetine teşekkür etti. Kıbrıs ile Türkiye'nin bir olduğunu belirten Kıbrıs heyeti, Mersin'in Kıbrıs için çok önemli bir Türk kenti olduğunun önemine değindi.
Heyet daha sonra Toroslar bölgesinde bulunan Rauf Denktaş Parkına giderek, rahmetliRauf Denktaş'ın anıtına çelenk bırakarak onu andı.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.