‘Guherina Bajaran’ Ekibi Mersin’de

Güncel 13.12.2022 - 19:50, Güncelleme: 13.12.2022 - 19:55
 

‘Guherina Bajaran’ Ekibi Mersin’de

TRT Kürdi ekranlarında yayımlanan ‘Guherina Bajaran’ isimli programın 25. ve 26. bölümlerini çekmek için TRT İÇYAPIMLAR ekibi Mersin’de…

Yapım ve Yönetmenliğini Mevlüt Aydın ve Ayşe Banu Bozkurt Doruk, sunuculuğunu Gazeteci Fatih Orhan, Kameramanlıklarını Ömer DEMİRCİ, A. Aytekin KABADERE ve Sinan AYDOĞAN, Program Danışmanlığını Rıdvan ATABEY ve ulaşım Sorumlusu Emin KÖKSAL’ın yer aldığı TRT ekibi hummalı bir şekilde çekimlerini sürdürüyor. ‘Değişen Şehirler’ programı bölgede birçok şehirde çekimler yapmaya devam ediyor. Şimdi de Mersin’de program çekimlerine başladı. Programı her Pazartesi günü saat 18:25’’de TRT Kürdi ’de ekranlara geliyor. MERSİN’E ÖZEL ÇEKİMLER YAPILIYOR             25. ve 26.  Bölümlerinin çekileceği Mersin’de son dönemlerde değişen yüzler ele alınıyor. Program Sunucusu Gazeteci Fatih ORHAN yaptığı açıklamada ‘’ Bölgenin bir evladı olarak önemli gelişmeleri ve değişmeleri görüyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’  İfadelerini kullandı. Yönetmen ve yapımcı Mevlüt Aydın ise yaptığı açıklama da; ”Mersin tarihi ve kültürü günümüze taşıyan Medeniyetler şehri, birçok tarihi ve doğa güzellikleri ve misafirperver halkı ’’  ile kendine hayranlık bırakan çok güzel bir şehir. Son dönemlerde en çok ilerleme kaydeden şehirlerden biri. Bizim programın içeriğini en güzel yansıtacak illerden birisi de Mersin’dir. Değişimleri ve gelişimleri yakından takip ediyoruz. Hep Pazartesi akşam 18.25’da TRT Kürdi kanalında yayımlanan Değişen Şehirler ve Hikâyeleri adlı programımızda 2002-2022 yılları arasında Şehirlerimizdeki değişimleri ve gelişmeleri çekiyoruz.  Bir hafta boyunca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü İl Tarım Müdürlüğü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Mersin Limanı ve Organize Sanayi Bölgesini çekeceğiz. Spor, gençlik, turizm, yatırım, istihdam, eğitim, sağlık ve birçok konuyu ele alıyoruz. Çok başarılı işlere imza atıyoruz. Mersin için özel olarak yapacağımız bölümlerin büyük ses getireceğine inanıyoruz.” diye konuştu. Yönetmen ve yapımcı Mevlüt Aydın ayrıca kendilerine yapım konusunda yardımcı olan TRT İç Yapımlar Dairesi Başkanlığı,  TRT KÜRDİ Kanal Koordinatörlüğü, TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü  yöneticilerine ve çekimlerde yardımcı olan Kamu, kurum, kuruluşlara ve Mersin halkına ekibi adına teşekkür etti.
TRT Kürdi ekranlarında yayımlanan ‘Guherina Bajaran’ isimli programın 25. ve 26. bölümlerini çekmek için TRT İÇYAPIMLAR ekibi Mersin’de…

Yapım ve Yönetmenliğini Mevlüt Aydın ve Ayşe Banu Bozkurt Doruk, sunuculuğunu Gazeteci Fatih Orhan, Kameramanlıklarını Ömer DEMİRCİ, A. Aytekin KABADERE ve Sinan AYDOĞAN, Program Danışmanlığını Rıdvan ATABEY ve ulaşım Sorumlusu Emin KÖKSAL’ın yer aldığı TRT ekibi hummalı bir şekilde çekimlerini sürdürüyor. ‘Değişen Şehirler’ programı bölgede birçok şehirde çekimler yapmaya devam ediyor. Şimdi de Mersin’de program çekimlerine başladı. Programı her Pazartesi günü saat 18:25’’de TRT Kürdi ’de ekranlara geliyor.

MERSİN’E ÖZEL ÇEKİMLER YAPILIYOR

            25. ve 26.  Bölümlerinin çekileceği Mersin’de son dönemlerde değişen yüzler ele alınıyor. Program Sunucusu Gazeteci Fatih ORHAN yaptığı açıklamada ‘’ Bölgenin bir evladı olarak önemli gelişmeleri ve değişmeleri görüyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’  İfadelerini kullandı. Yönetmen ve yapımcı Mevlüt Aydın ise yaptığı açıklama da; ” Mersin tarihi ve kültürü günümüze taşıyan Medeniyetler şehri, birçok tarihi ve doğa güzellikleri ve misafirperver halkı ’’  ile kendine hayranlık bırakan çok güzel bir şehir. Son dönemlerde en çok ilerleme kaydeden şehirlerden biri. Bizim programın içeriğini en güzel yansıtacak illerden birisi de Mersin’dir. Değişimleri ve gelişimleri yakından takip ediyoruz. Hep Pazartesi akşam 18.25’da TRT Kürdi kanalında yayımlanan Değişen Şehirler ve Hikâyeleri adlı programımızda 2002-2022 yılları arasında Şehirlerimizdeki değişimleri ve gelişmeleri çekiyoruz.  Bir hafta boyunca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü İl Tarım Müdürlüğü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Mersin Limanı ve Organize Sanayi Bölgesini çekeceğiz. Spor, gençlik, turizm, yatırım, istihdam, eğitim, sağlık ve birçok konuyu ele alıyoruz. Çok başarılı işlere imza atıyoruz. Mersin için özel olarak yapacağımız bölümlerin büyük ses getireceğine inanıyoruz.” diye konuştu. Yönetmen ve yapımcı Mevlüt Aydın ayrıca kendilerine yapım konusunda yardımcı olan TRT İç Yapımlar Dairesi Başkanlığı,  TRT KÜRDİ Kanal Koordinatörlüğü, TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü  yöneticilerine ve çekimlerde yardımcı olan Kamu, kurum, kuruluşlara ve Mersin halkına ekibi adına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.