Umudu Paylaşmak İçin Forum Mersin’de Buluşuyoruz!

Yaşam 07.04.2023 - 13:04, Güncelleme: 07.04.2023 - 13:10
 

Umudu Paylaşmak İçin Forum Mersin’de Buluşuyoruz!

Depremzede kadınlar, ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini; 8-9 Nisan’da Forum Mersin Ykm Giriş Kapısı karşısında kurulacak stantlarda satışa sunacaklar.

6 Şubat tarihinde Maraş merkezli meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde hissedilen deprem sonrası depremden etkilenen kadınlarımıza destek olabilmek birbirinden değerli el emeği ürünlerini vatandaşilarla buluşturuyor. Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat Evlerinde kalan ve bu evlerde takı tasarım, ahşap boyama ve örgü kurslarına katılan depremzede kadınlar, ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini; 8-9 Nisan’da Forum Mersin Ykm Giriş Kapısı karşısında kurulacak stantlarda satışa sunacaklar. Seyhan (Adana) Kent Konseyi’nin Ev İçi El Emeği Üreten Kadınları ise 15 Nisan’da Forum Mersin B Blok Rossmann Karşısında kurulacak stantlarda en güzel ürünlerini Forum Mersin ziyaretçileri ile buluşturacaklar. Bu anlamlı etkinliklerde Umudu Paylaşmak için tüm ziyaretçiler haydi Forum Mersin’e...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Depremzede kadınlar, ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini; 8-9 Nisan’da Forum Mersin Ykm Giriş Kapısı karşısında kurulacak stantlarda satışa sunacaklar.

6 Şubat tarihinde Maraş merkezli meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde hissedilen deprem sonrası depremden etkilenen kadınlarımıza destek olabilmek birbirinden değerli el emeği ürünlerini vatandaşilarla buluşturuyor.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat Evlerinde kalan ve bu evlerde takı tasarım, ahşap boyama ve örgü kurslarına katılan depremzede kadınlar, ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini; 8-9 Nisan’da Forum Mersin Ykm Giriş Kapısı karşısında kurulacak stantlarda satışa sunacaklar.

Seyhan (Adana) Kent Konseyi’nin Ev İçi El Emeği Üreten Kadınları ise 15 Nisan’da Forum Mersin B Blok Rossmann Karşısında kurulacak stantlarda en güzel ürünlerini Forum Mersin ziyaretçileri ile buluşturacaklar.

Bu anlamlı etkinliklerde Umudu Paylaşmak için tüm ziyaretçiler haydi Forum Mersin’e...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.