Davut Güngör 'Atatürk'ü sevgi, saygı ve rahmetle yad ediyoruz'

Güncel 10.11.2023 - 08:40, Güncelleme: 10.11.2023 - 08:40
 

Davut Güngör 'Atatürk'ü sevgi, saygı ve rahmetle yad ediyoruz'

Güngör Group yönetim kurulu başkanı Davut Güngör, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılında bir mesaj yayınladı.

Güngör Group yönetim kurulu başkanı  Davut Güngör yayınladığı mesajda "Milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde adeta küllerinden dirilerek İstiklal savaşını vermiş ve  ardından Cumhuriyetimizi kurarak onu gelecek nesillere emanet etmiş büyük bir liderdir. Vefatının 85. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürkʹü, İstiklal Savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak sevgi, saygı ve rahmetle yad ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürkʹü hatırasına sahip çıkmak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyete ve ülkemizin bin yıllık medeniyet birikimine, Kurtuluş Savaşı ruhuyla sahip çıkmayı gerektirir. Büyük milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya teşebbüs edenleri,  “geldikleri gibi” gönderen bir iradeye sahip bu büyük Devlet Adamı’na çok şey borçluyuz.Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale gibi aydınlattığı ve işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i, Silah Arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimizi ve kıymetli Gazilerimizi, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Güngör Group yönetim kurulu başkanı Davut Güngör, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılında bir mesaj yayınladı.

Güngör Group yönetim kurulu başkanı  Davut Güngör yayınladığı mesajda "Milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde adeta küllerinden dirilerek İstiklal savaşını vermiş ve  ardından Cumhuriyetimizi kurarak onu gelecek nesillere emanet etmiş büyük bir liderdir. Vefatının 85. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürkʹü, İstiklal Savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak sevgi, saygı ve rahmetle yad ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürkʹü hatırasına sahip çıkmak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyete ve ülkemizin bin yıllık medeniyet birikimine, Kurtuluş Savaşı ruhuyla sahip çıkmayı gerektirir. Büyük milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya teşebbüs edenleri,  “geldikleri gibi” gönderen bir iradeye sahip bu büyük Devlet Adamı’na çok şey borçluyuz.Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale gibi aydınlattığı ve işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i, Silah Arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimizi ve kıymetli Gazilerimizi, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.