Anadolu Yönetim Danışmanları Derneği Yönetiminden Başkan Seçer’e Ziyaret

Güncel 29.11.2023 - 12:30, Güncelleme: 29.11.2023 - 12:30
 

Anadolu Yönetim Danışmanları Derneği Yönetiminden Başkan Seçer’e Ziyaret

Anadolu Yönetim Danışmanları Derneği(AYDD) yönetimi Ferudun Gündüz başkanlığında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Ziyarete  AYDD Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz dışında Başkan Yardımcısı Prof Dr Köksal Hazır, Yönetim Kurulu Üyesi  Hasan Kurtulan ve üyeler Hatice Aydın, Alper Girgeç, Alperen Çelik, Emrah Güçlü, Güray Gökal, Cengiz Gündüz, Mustafa Kavukçuoğlu  ve G. Hakan Koçman katıldı. Ziyarette AYDD Başkanı Ferudun Gündüz Başkan Seçer’e AYDD’nin faaliyet göstermekte olduğu yönetim danışmanlığı ve şirketlerin kurumsallaşmaları konusunda bilgi verdi. Belediyelerden örnekler veren Başkan Seçer bu konuların belediyeleri de yakından ilgilendirdiğini çünkü kurumsallaşamayan belediyelerin sebep oldukları israfla devlete ve millete büyük yük getirdiklerini ifade etti. Bu konuda ilerde AYDD ile tekrar bir araya gelebileceklerini ifade eden Seçer, ziyaretleri için dernek üyelerine teşekkürlerini iletti. AYDD üyeleri de Başkan Seçer’in çalışmalarının, mevcut koşullar ve problemler karşısında takdire değer olduğunu ifade ederek belediyecilik anlamında Mersin’de pek çok ilki gerçekleştirdiği için Başkan Seçer’i tebrik etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Anadolu Yönetim Danışmanları Derneği(AYDD) yönetimi Ferudun Gündüz başkanlığında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Ziyarete  AYDD Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz dışında Başkan Yardımcısı Prof Dr Köksal Hazır, Yönetim Kurulu Üyesi  Hasan Kurtulan ve üyeler Hatice Aydın, Alper Girgeç, Alperen Çelik, Emrah Güçlü, Güray Gökal, Cengiz Gündüz, Mustafa Kavukçuoğlu  ve G. Hakan Koçman katıldı.

Ziyarette AYDD Başkanı Ferudun Gündüz Başkan Seçer’e AYDD’nin faaliyet göstermekte olduğu yönetim danışmanlığı ve şirketlerin kurumsallaşmaları konusunda bilgi verdi. Belediyelerden örnekler veren Başkan Seçer bu konuların belediyeleri de yakından ilgilendirdiğini çünkü kurumsallaşamayan belediyelerin sebep oldukları israfla devlete ve millete büyük yük getirdiklerini ifade etti. Bu konuda ilerde AYDD ile tekrar bir araya gelebileceklerini ifade eden Seçer, ziyaretleri için dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.

AYDD üyeleri de Başkan Seçer’in çalışmalarının, mevcut koşullar ve problemler karşısında takdire değer olduğunu ifade ederek belediyecilik anlamında Mersin’de pek çok ilki gerçekleştirdiği için Başkan Seçer’i tebrik etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.