6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde Dans Gösterileri ve Narenciye Temalı Defile Şov

Kültür-Sanat 18.11.2018 - 10:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde Dans Gösterileri ve Narenciye Temalı Defile Şov

6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nin ilk günü dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yabancı dans topluluklarının gösterileri ve narenciye temalı defile ile devam etti.

Mersin Ticaret Borsası koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali ilk gün programı, dans gösterileri ve Olgunlaşma Enstitüsü tarafından yapılan narenciye temalı defile ile sürdü. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen gruplar kendi ülkelerine ait kostümleri ve dansları ile sahne aldılar. Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği dans gösterilerinde renkli görüntüler oluştu. Mersin Kız Meslek Lisesi Olgunlaşma Enstitüsü tarafından çalışmalarına aylar öncesinde başlanan narenciye temalı defile izleyenleri büyüledi. Ateşli flyboard gösterisi de nefes kesen anlara imza atarken, gastro şov da narenciye ile değişik tatların yapımı meraklıları tarafından ilgi ile izlendi. Festival 18 Kasım’da da Mezitli sahil Galatasaray Meydanı’nda devam edecek.
6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nin ilk günü dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yabancı dans topluluklarının gösterileri ve narenciye temalı defile ile devam etti.

Mersin Ticaret Borsası koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali ilk gün programı, dans gösterileri ve Olgunlaşma Enstitüsü tarafından yapılan narenciye temalı defile ile sürdü.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen gruplar kendi ülkelerine ait kostümleri ve dansları ile sahne aldılar. Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği dans gösterilerinde renkli görüntüler oluştu.

Mersin Kız Meslek Lisesi Olgunlaşma Enstitüsü tarafından çalışmalarına aylar öncesinde başlanan narenciye temalı defile izleyenleri büyüledi.

Ateşli flyboard gösterisi de nefes kesen anlara imza atarken, gastro şov da narenciye ile değişik tatların yapımı meraklıları tarafından ilgi ile izlendi.

Festival 18 Kasım’da da Mezitli sahil Galatasaray Meydanı’nda devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.