18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali'ne STK’lardan tam destek

Kültür-Sanat 15.03.2019 - 20:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali'ne STK’lardan tam destek

18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 15 Mart 2019 Cuma günü saat: 12.00’de Mersin sivil toplum kuruluşlarıyla program bilgilendirme toplantısı düzenledi. Sanat Etkinlikleri Derneği Ofisi’nde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.

Açılış konuşmasını MUMF Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, program sunumunu ise Festival Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal’ın yaptığı toplantıya, önceki dönem festival başkanlarından Faik Burakgazi, İçel Sanat Kulübü, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği, MESİAD, Mersin Pozcu Lions Kulübü Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Kıbrıs Türk Kültür Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Ziçev, TEMA Vakfı, MTSO, ODTÜ Mezunlar Derneği, ÇEV Mersin Temsilciliği, KADER, İçel Soroptimist Kulübü, Tomris Nadir Mitri Kilisesi Vakfı temsilcisi,  Mersin Polifonik Korolar Derneği, katıldı. Toplantıya katılan kurumlar, festivale verilecek desteğin Mersin’i desteklemek olduğunu belirten konuşmalar yaptı.     Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı yaptığı konuşmada, “18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne sayılı günler kala Mersin Sivil Toplum Kuruluşlarının yanımızda olması bizleri daha da güçlendirmektedir. Böylesine bir ilgi ve destekten dolayı STK’larımıza Mersin adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Eşsiz bir festivali imeceyle gerçekleştirerek kentimizin adını tüm dünyada duyurmanın başarısı, ancak böylesine birlik ve beraberlikle mümkündü.”, dedi.
18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 15 Mart 2019 Cuma günü saat: 12.00’de Mersin sivil toplum kuruluşlarıyla program bilgilendirme toplantısı düzenledi. Sanat Etkinlikleri Derneği Ofisi’nde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.

Açılış konuşmasını MUMF Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, program sunumunu ise Festival Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal’ın yaptığı toplantıya, önceki dönem festival başkanlarından Faik Burakgazi, İçel Sanat Kulübü, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği, MESİAD, Mersin Pozcu Lions Kulübü Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Kıbrıs Türk Kültür Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Ziçev, TEMA Vakfı, MTSO, ODTÜ Mezunlar Derneği, ÇEV Mersin Temsilciliği, KADER, İçel Soroptimist Kulübü, Tomris Nadir Mitri Kilisesi Vakfı temsilcisi,  Mersin Polifonik Korolar Derneği, katıldı. Toplantıya katılan kurumlar, festivale verilecek desteğin Mersin’i desteklemek olduğunu belirten konuşmalar yaptı.

    Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı yaptığı konuşmada, “18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne sayılı günler kala Mersin Sivil Toplum Kuruluşlarının yanımızda olması bizleri daha da güçlendirmektedir. Böylesine bir ilgi ve destekten dolayı STK’larımıza Mersin adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Eşsiz bir festivali imeceyle gerçekleştirerek kentimizin adını tüm dünyada duyurmanın başarısı, ancak böylesine birlik ve beraberlikle mümkündü.”, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.