Cam Spor Tesisleri’ni yenileme sözü

25.03.2019 - 10:39, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Cam Spor Tesisleri’ni yenileme sözü

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Mersin’in en köklü spor kulüplerinden Cam Spor tesislerini ziyaret etti. Minik futbolcu adayları ve ailelerinin katıldığı toplantıda gündeme gelen talepler üzerine Özyiğit, Cam Spor Tesisleri’nin yenileneceğinin sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Mersin’in futbolcu fabrikası sayılabilecek ve şehrin en eski futbol okullarından Cam Spor Tesisleri’ni ziyaret etti. Yeni Yenişehir İlkeleri arasında ilk sırayı ‘Hareket’in aldığını ifade eden Özyiğit, sağlıklı bir toplumu oluşturmanın en temel kuralının spor yapmak olduğunu aktardı. Bu çerçevede Yenişehir’de yaşayan her yaştan insanı spor yapmaya teşvik edeceklerini vurguladı.  İlçe de bulunan spor alanlarına yenilerini ekleyeceklerini de sözlerine ekleyen Özyiğit, amatör spor kulüplerine ciddi destekler vereceklerini vurguladı. Özyiğit, “Altyapıya vereceğimiz önemle göreceksiniz gelecekte Türkiye, Yenişehir’den yetişen sporculardan bahsedecek. Bunu birlikte başaracağız”  dedi. Konuşmasının ardından Özyiğit, soru ve görüşleri aldı. Minik bir futbolcu adayının, ‘Abdullah amca, İdman yaparken ayakkabılarımıza hep kum giriyor. Sahamızı çimlendirir misiniz?” sorusu üzerine Özyiğit, göreve geldiklerinde Cam Spor Tesisleri’ni yenileyerek modern bir görünüme kavuşturacaklarını ve mahalle sakinlerinin de spor yapabilecekleri bir özelliğe kavuşturacaklarının sözünü verdi.  
CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Mersin’in en köklü spor kulüplerinden Cam Spor tesislerini ziyaret etti. Minik futbolcu adayları ve ailelerinin katıldığı toplantıda gündeme gelen talepler üzerine Özyiğit, Cam Spor Tesisleri’nin yenileneceğinin sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Mersin’in futbolcu fabrikası sayılabilecek ve şehrin en eski futbol okullarından Cam Spor Tesisleri’ni ziyaret etti.

Yeni Yenişehir İlkeleri arasında ilk sırayı ‘Hareket’in aldığını ifade eden Özyiğit, sağlıklı bir toplumu oluşturmanın en temel kuralının spor yapmak olduğunu aktardı. Bu çerçevede Yenişehir’de yaşayan her yaştan insanı spor yapmaya teşvik edeceklerini vurguladı.

 İlçe de bulunan spor alanlarına yenilerini ekleyeceklerini de sözlerine ekleyen Özyiğit, amatör spor kulüplerine ciddi destekler vereceklerini vurguladı.

Özyiğit, “Altyapıya vereceğimiz önemle göreceksiniz gelecekte Türkiye, Yenişehir’den yetişen sporculardan bahsedecek. Bunu birlikte başaracağız”  dedi.

Konuşmasının ardından Özyiğit, soru ve görüşleri aldı. Minik bir futbolcu adayının, ‘Abdullah amca, İdman yaparken ayakkabılarımıza hep kum giriyor. Sahamızı çimlendirir misiniz?” sorusu üzerine Özyiğit, göreve geldiklerinde Cam Spor Tesisleri’ni yenileyerek modern bir görünüme kavuşturacaklarını ve mahalle sakinlerinin de spor yapabilecekleri bir özelliğe kavuşturacaklarının sözünü verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.