Rektör Çamsarı, Mesiad’ı Ziyaret Etti

04.04.2019 - 22:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Rektör Çamsarı, Mesiad’ı Ziyaret Etti

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, MESİAD’ı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar ve yakalanan başarılardan söz etti.

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni(MESİAD) ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, “Mersin Üniversitesi kentimizin gözbebeğidir. Yakalanan başarıları ve yürütülen çalışmalar hepimizi mutlu etmiştir” dedi. Başkan Engin, Mersin Üniversitesinin eğitim ve araştırma kalitesinin her geçen gün artmaya başladığını ve Mersin’in en iyi şekilde temsil edildiğini vurguladı. ANAMUR’A FAKÜLTE Çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ise; Mersin Üniversitesi’nin dünya sıralamasında yükselmesinin yanında Türkiye’de bulunan 206 üniversite arasında da 29. sırada yer aldığını belirtti. Rektör Prof. Dr. Çamsarı, Anamur Meslek Yüksek Okulu’nun fakülte olması için çaba sarf ettiklerini belirterek,  “Kalitemizi ve eğitimimiz daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımız sürüyor” dedi. Onkoloji bölümünün  tam teşekküllü bir şekilde hizmete açıldığını ve bu alanda Mersin’deki eksiği gidereceğini belirten Çamsarı, Mersin’in en büyük ve fonksiyonel kültür merkezini yaptıklarını, yakında zamanda hizmete açacaklarını belirtti. Konuşmaların ardından soruları cevaplayan Rektör Çamsarı’ya Başkan Engin tarafından ziyaret anısına plaket verildi.
Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, MESİAD’ı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar ve yakalanan başarılardan söz etti.

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni(MESİAD) ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, “Mersin Üniversitesi kentimizin gözbebeğidir. Yakalanan başarıları ve yürütülen çalışmalar hepimizi mutlu etmiştir” dedi. Başkan Engin, Mersin Üniversitesinin eğitim ve araştırma kalitesinin her geçen gün artmaya başladığını ve Mersin’in en iyi şekilde temsil edildiğini vurguladı.

ANAMUR’A FAKÜLTE

Çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ise; Mersin Üniversitesi’nin dünya sıralamasında yükselmesinin yanında Türkiye’de bulunan 206 üniversite arasında da 29. sırada yer aldığını belirtti. Rektör Prof. Dr. Çamsarı, Anamur Meslek Yüksek Okulu’nun fakülte olması için çaba sarf ettiklerini belirterek,  “Kalitemizi ve eğitimimiz daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Onkoloji bölümünün  tam teşekküllü bir şekilde hizmete açıldığını ve bu alanda Mersin’deki eksiği gidereceğini belirten Çamsarı, Mersin’in en büyük ve fonksiyonel kültür merkezini yaptıklarını, yakında zamanda hizmete açacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından soruları cevaplayan Rektör Çamsarı’ya Başkan Engin tarafından ziyaret anısına plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.