Özgür-Serpil Kutlay çifti dünya evine girdi

26.04.2019 - 18:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özgür-Serpil Kutlay çifti dünya evine girdi

Mersin'in sevilen isimlerinden Toros Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü sorumlusu gazeteci yazar, İbrahim Özgür Kutlay ve bir dersanede öğretim görevlisi olarak görev yapan Serpil Dölek nikah töreni ile dünya evine girdi.

Mersin'in  sevilen isimlerinden Toros Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü sorumlusu gazeteci yazar  İbrahim Özgür Kutlay ve bir dersanede öğretim görevlisi olarak görev yapan Serpil Dölek  nikah töreni ile dünya evine girdi. Akdeniz Belediyesi Nikah salonunda  gerçekleşen nikahta şahitlikleri Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Toros Üniversitesi Rektörü Haluk Korkmazyürek, Toros Üniversitesi Genel Sekreteri Reşit Aşkın ve Gazeteci yazar Mirza Turgut yaptılar. Özgür Kutlay'ın zafer işareti ve Serpil Kutlay'ın da evlilik cüzdanını göstermesi ile mutlulukları yüzlerinden okunan genç çift, daha sonra tebrikleri kabul etti. Ardından Kutlay ve Dölek aileleriyle birlikte ve de arkadaşlarıyla fotoğraf çekerek an'ı ölümsüzleştirdiler. inovatifhaber.com ailesi olarak Özgür- Serpil Kutlay çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.      
Mersin'in sevilen isimlerinden Toros Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü sorumlusu gazeteci yazar, İbrahim Özgür Kutlay ve bir dersanede öğretim görevlisi olarak görev yapan Serpil Dölek nikah töreni ile dünya evine girdi.

Mersin'in  sevilen isimlerinden Toros Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü sorumlusu gazeteci yazar  İbrahim Özgür Kutlay ve bir dersanede öğretim görevlisi olarak görev yapan Serpil Dölek  nikah töreni ile dünya evine girdi.

Akdeniz Belediyesi Nikah salonunda  gerçekleşen nikahta şahitlikleri Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Toros Üniversitesi Rektörü Haluk Korkmazyürek, Toros Üniversitesi Genel Sekreteri Reşit Aşkın ve Gazeteci yazar Mirza Turgut yaptılar.

Özgür Kutlay'ın zafer işareti ve Serpil Kutlay'ın da evlilik cüzdanını göstermesi ile mutlulukları yüzlerinden okunan genç çift, daha sonra tebrikleri kabul etti. Ardından Kutlay ve Dölek aileleriyle birlikte ve de arkadaşlarıyla fotoğraf çekerek an'ı ölümsüzleştirdiler.

inovatifhaber.com ailesi olarak Özgür- Serpil Kutlay çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.