İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Görkemli Karşılama

Siyaset 24.09.2022 - 21:00, Güncelleme: 24.09.2022 - 21:00
 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Görkemli Karşılama

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Mersin’i Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın özel davetlisi olarak Mersin’e geldi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e Mersin programında İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı Ayfer Yılmaz eşlik etti. Adana Şakirpaşa Havaalanında Meral Akşener’i karşılayan Burhanettin Kocamaz; “Mersinimize hoş geldiniz, davetimizi kabul ederek bizleri onurlandırdınız.” dedi. MEKAD Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın teşvik ve destekleri ile gerçekleşen organizasyonda Meral Akşener’e görkemli bir karşılama yapıldı. İYİ Partililerin yoğun ilgi gösterdiği gözlenen karşılamada Akşener’i Mersin gişelerinde yüzlerce araç karşıladı. İYİ Partililer adeta liderlerini bağrına bastı. Meral Akşener’in bu görkemli karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyet ise yüzüne yansıdı. Mersin Ziyareti Bu Kez Farklı Meral Akşener, önceki ziyaretlerinden farklı olarak bu kez Mersin’e siyasi bir program için gelmedi. Akşener bu kez MEKAD derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye’de ilk kez gösterime girecek olan Kadınlara ilişkin sosyal farkındalık yaratmayı amaçlayan “Ben Kadınım, Umudun Adıyım” isimli sanat etkinliği için Mersin’de bulunuyor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Mersin’i Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın özel davetlisi olarak Mersin’e geldi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e Mersin programında İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı Ayfer Yılmaz eşlik etti.

Adana Şakirpaşa Havaalanında Meral Akşener’i karşılayan Burhanettin Kocamaz; “Mersinimize hoş geldiniz, davetimizi kabul ederek bizleri onurlandırdınız.” dedi.

MEKAD Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın teşvik ve destekleri ile gerçekleşen organizasyonda Meral Akşener’e görkemli bir karşılama yapıldı. İYİ Partililerin yoğun ilgi gösterdiği gözlenen karşılamada Akşener’i Mersin gişelerinde yüzlerce araç karşıladı. İYİ Partililer adeta liderlerini bağrına bastı.

Meral Akşener’in bu görkemli karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyet ise yüzüne yansıdı.

Mersin Ziyareti Bu Kez Farklı

Meral Akşener, önceki ziyaretlerinden farklı olarak bu kez Mersin’e siyasi bir program için gelmedi.

Akşener bu kez MEKAD derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye’de ilk kez gösterime girecek olan Kadınlara ilişkin sosyal farkındalık yaratmayı amaçlayan “Ben Kadınım, Umudun Adıyım” isimli sanat etkinliği için Mersin’de bulunuyor.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.