İyi Parti GİK Üyesi Kocamaz 'Yüzler İyi Parti İle Gülecek'

26.10.2021 - 16:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

İyi Parti GİK Üyesi Kocamaz 'Yüzler İyi Parti İle Gülecek'

İYİ Parti kuruluşunun 4. Yıl dönümünü Haliç Kongre Merkezinde coşkuyla kutladı. Kutlamalara katılan İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Ülkenin yeni bir soluğa anlayışa ihtiyacı vardı. İnşallah İYİ Parti Türk milletinin beklentilerine cevap verecek ve ülkedeki o boşluğu dolduracak” dedi.

İYİ Parti 4. kuruluş yıldönümünü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde kutladı.   Kongre Merkezi’nin içinde bulunan 2 bin 500 kişilik salon dolarken dışarıda bulunan alanlar da yağmura rağmen binlerce partili tarafından dolduruldu.   İYİ Parti’nin 81 il teşkilatının katıldığı 4. Yıl kutlamalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar kutlamaların yapılacağı alana vapurlarla, otobüslerle alana akın akın geldi.   İYİ parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz’da, kutlamalar için partlilerle birlikte kongre merkezindeydi.   İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, burada yaptığı  açıklamada İYİ Parti’nin Türkiye’de bir ihtiyaçtan doğduğunu söyledi.    Kocamaz, “Maalesef ülkemiz iyi yönetilmiyor, yönetim sıkıntısı yaşıyor. Zaten bugün yaşanan ekonomik sıkıntıları saymaya bile gerek yok. Ülkemizin etrafı adete kan gölü. Dost diyebileceğimiz hiçbir ülke kalmadı. Dış politikada ‘sıfır sorun’ dediler ama, her türlü dostluk, ülkeler arası ilişkiler tamamen sıfırlanmış durumda. 3 Y ile geldiler: yolsuzluıkla, yoksullukla ve yasaklarla mücadele diye geldiler. Bugün bunların tamamı katmerleşmiş durumda. Adeta bu yaralar nasır tuttu. Ülkenin yeni bir soluğa anlayışa ihtiyacı vardı.  İnşallah İYİ Parti Türk milletinin beklentilerine cevap verecek ve ülkedeki o boşluğu dolduracak” dedi.   İYİ Parti’nin herkesi kucaklayan bir parti olduğunu söyleyen Kocamaz,” İYİ Parti hiç kimseyi dışlamıyor. Şanlı al bayrağın altında yaşamak isteyen herkesi İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyor. Sayın  Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin cansiperhane şekilde verdiği mücadele ile İYİ Parti Türkiye’nin ihtiyacını karşılayacak. Onun için de her geçen gün İYİ Parti’nin trendi yükseliyor. İYİ Parti’nin ortaya çıkmasıyla milletimiz moral buldu. İnşallah yüzleri güldürecek olan İYİ Parti önümüzdeki ilk seçimde iktidar olacak” İfadelerine yer verdi.   Yağmura rağmen ülkenin dört bir yanından İYİ Partiye gönül vermiş insanların bu coşkuyu hep birlikte yaşadıklarına değinen Kocamaz,” Bugün bu coşku bu yağmura rağmen ülkemizin dört bir yanından İYİ Partiye gönül vermiş insanlarımız, İYİ Partililer yeni bir başlangıç için, yeni bir nefes, taze bir Bismillah çekmek için burada bulunuyor. Bu coşkuyu bizler de hepbirlikte yaşıyoruz. İnşallah koyulan hedefe yani bu tek adam rejimi dediğimiz ucube sistemin ortadan kaldırılmasına yönelik iyi bir başlangıç olacak ve inşallah milletimizin önüne konulacak ilk sandıkta, milletimiz bu sorunu kökünden çözecek. Ben bu konuda bize destek veren bizimle yola çıkan bütün insanlarımıza, dava arkadaşlarımıza, milletimize teşekkür ediyorum. Milletimizin bu teveccühü bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Gayretlerimizi daha da artıracak ve inşallah hedefe hep birlikte ulaşacağız” dedi.
İYİ Parti kuruluşunun 4. Yıl dönümünü Haliç Kongre Merkezinde coşkuyla kutladı. Kutlamalara katılan İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Ülkenin yeni bir soluğa anlayışa ihtiyacı vardı. İnşallah İYİ Parti Türk milletinin beklentilerine cevap verecek ve ülkedeki o boşluğu dolduracak” dedi.

İYİ Parti 4. kuruluş yıldönümünü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde kutladı.

 

Kongre Merkezi’nin içinde bulunan 2 bin 500 kişilik salon dolarken dışarıda bulunan alanlar da yağmura rağmen binlerce partili tarafından dolduruldu.

 

İYİ Parti’nin 81 il teşkilatının katıldığı 4. Yıl kutlamalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar kutlamaların yapılacağı alana vapurlarla, otobüslerle alana akın akın geldi.

 

İYİ parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz’da, kutlamalar için partlilerle birlikte kongre merkezindeydi.

 

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, burada yaptığı  açıklamada İYİ Parti’nin Türkiye’de bir ihtiyaçtan doğduğunu söyledi. 

 

Kocamaz, “Maalesef ülkemiz iyi yönetilmiyor, yönetim sıkıntısı yaşıyor. Zaten bugün yaşanan ekonomik sıkıntıları saymaya bile gerek yok. Ülkemizin etrafı adete kan gölü. Dost diyebileceğimiz hiçbir ülke kalmadı. Dış politikada ‘sıfır sorun’ dediler ama, her türlü dostluk, ülkeler arası ilişkiler tamamen sıfırlanmış durumda. 3 Y ile geldiler: yolsuzluıkla, yoksullukla ve yasaklarla mücadele diye geldiler. Bugün bunların tamamı katmerleşmiş durumda. Adeta bu yaralar nasır tuttu. Ülkenin yeni bir soluğa anlayışa ihtiyacı vardı.  İnşallah İYİ Parti Türk milletinin beklentilerine cevap verecek ve ülkedeki o boşluğu dolduracak” dedi.

 

İYİ Parti’nin herkesi kucaklayan bir parti olduğunu söyleyen Kocamaz,” İYİ Parti hiç kimseyi dışlamıyor. Şanlı al bayrağın altında yaşamak isteyen herkesi İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyor. Sayın  Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin cansiperhane şekilde verdiği mücadele ile İYİ Parti Türkiye’nin ihtiyacını karşılayacak. Onun için de her geçen gün İYİ Parti’nin trendi yükseliyor. İYİ Parti’nin ortaya çıkmasıyla milletimiz moral buldu. İnşallah yüzleri güldürecek olan İYİ Parti önümüzdeki ilk seçimde iktidar olacak” İfadelerine yer verdi.

 

Yağmura rağmen ülkenin dört bir yanından İYİ Partiye gönül vermiş insanların bu coşkuyu hep birlikte yaşadıklarına değinen Kocamaz,” Bugün bu coşku bu yağmura rağmen ülkemizin dört bir yanından İYİ Partiye gönül vermiş insanlarımız, İYİ Partililer yeni bir başlangıç için, yeni bir nefes, taze bir Bismillah çekmek için burada bulunuyor. Bu coşkuyu bizler de hepbirlikte yaşıyoruz. İnşallah koyulan hedefe yani bu tek adam rejimi dediğimiz ucube sistemin ortadan kaldırılmasına yönelik iyi bir başlangıç olacak ve inşallah milletimizin önüne konulacak ilk sandıkta, milletimiz bu sorunu kökünden çözecek. Ben bu konuda bize destek veren bizimle yola çıkan bütün insanlarımıza, dava arkadaşlarımıza, milletimize teşekkür ediyorum. Milletimizin bu teveccühü bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Gayretlerimizi daha da artıracak ve inşallah hedefe hep birlikte ulaşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.