KA.DER'in Siyaset Okulu, programına Mersin’de devam ediyor.

Güncel 02.10.2023 - 21:20, Güncelleme: 02.10.2023 - 21:20
 

KA.DER'in Siyaset Okulu, programına Mersin’de devam ediyor.

KA.DER'in Siyaset Okulu, liderlik potansiyeli taşıyan kadınların güçlenmesine katkı sunmak için programına Mersin’de devam ediyor.

Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlerde aday olmayı hedefleyen kadınlar için düzenlenen Siyaset Okulu, Doğubayazıt/Ağrı’nın ardından, 2 Ekim – 5 Ekim tarihlerinde Mersin’de devam ediyor. Siyaset Okulu Programı, Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) tarafından yürütülen "Siyaset ve Karar Alma Süreçlerinde Kadınların Güçlenmesi Projesi" kapsamında hayata geçirilecek.  Siyaset Okulu Programı Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) tarafından “Siyaset ve Karar Alma Süreçlerinde Kadınların Güçlenmesi Projesi” kapsamında uygulanmaktadır. Proje, UN Women Türkiye tarafından yürütülen ve İsveç Büyükelçiliği’nin İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Ajansı aracılığı ile finansman sağladığı “Siyasette ve İş Hayatında Kadınların Liderliğinin ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi” programı kapsamında desteklenmekte. KA.DER Danışma Kurulu üyesi İlksen Sorguç Dinçer, Mersin'deki toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "KA.DER Genel Merkezinin 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi düzenlemiş olduğu siyaset okullarının açılışında Akdeniz Bölgesinde Mersin'i tercih ettikleri ve aramızda oldukları için, öncelikle KA.DER Genel Başkanımız Sn. Nuray Karaoğlu'na, Siyaset Okulumuzun açılışına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Vahap Seçer'e, Mersin kamuoyuna sesimizi ulaştırmada desteklerini bizden esirgemeyen, bugünde bizi yalnız bırakmayan Mersin'in çok  değerli medya mensuplarına ve KA.DER Mersin Şube yöneticilerimize sonsuz teşekkürler. Bugün açılışını yaptığımız Siyset Okulu, KA.DER in Mersin'de açtığı 7. Siyaset Okulu. Önümüzdeki yerel seçimlerde a.adayı olmak için KA.DER  Siyaset Okuluna katılan, ulaşabildiğımiz kadınları, bize ulaşan kadınları, bize ulaşamayan, bizim ulaşamadığımız a adayı olacak kadınları tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Yolları açık olsun."   Eğitimde, kadınların aktif siyasi katılımcılar olarak güçlenmesi ve toplum içindeki liderlik rollerini pekiştirmek hedefleniyor. Programa Mersin’in çevre illerinden de katılım sağlanabilecek. Eğitim programı boyunca, katılımcıların konaklama, yemek ve ulaşım ücretleri KA.DER tarafından karşılanacak. “ÖNEMLİ BİR FIRSAT” KA.DER Genel Başkanı Nuray Karaoğlu, Siyaset Okulu hakkında verdiği demeçte, “Kadınların siyasi süreçlere daha aktif katılımını teşvik etmek ve liderlik potansiyellerini artırmaları amacıyla önemli bir alan oluşturuyoruz. Siyaset Okulu, kadınların siyasi arenadaki etkisini artırmalarına yardımcı olacak önemli bir fırsattır." dedi. KA.DER SİYASET OKULU TAKVİMİ   KA.DER Siyaset Okulu takvimi ise şöyle:   Doğubayazıt/ Ağrı: 18 - 21 Eylül   Mersin: 2 - 5 Ekim   Manisa: 16- 19 Ekim   Gaziantep: 20 - 23 Kasım   Katılımcılar, detaylı bilgilere KA.DER'in kurumsal telefonunu (+90 (553) 901 23 98) arayarak veya https://ka-der.org.tr adresinden ulaşabilecek.
KA.DER'in Siyaset Okulu, liderlik potansiyeli taşıyan kadınların güçlenmesine katkı sunmak için programına Mersin’de devam ediyor.

Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlerde aday olmayı hedefleyen kadınlar için düzenlenen Siyaset Okulu, Doğubayazıt/Ağrı’nın ardından, 2 Ekim – 5 Ekim tarihlerinde Mersin’de devam ediyor. Siyaset Okulu Programı, Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) tarafından yürütülen " Siyaset ve Karar Alma Süreçlerinde Kadınların Güçlenmesi Projesi" kapsamında hayata geçirilecek.

  Siyaset Okulu Programı Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) tarafından “ Siyaset ve Karar Alma Süreçlerinde Kadınların Güçlenmesi Projesi” kapsamında uygulanmaktadır. Proje, UN Women Türkiye tarafından yürütülen ve İsveç Büyükelçiliği’nin İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Ajansı aracılığı ile finansman sağladığı “Siyasette ve İş Hayatında Kadınların Liderliğinin ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi” programı kapsamında desteklenmekte.

KA.DER Danışma Kurulu üyesi İlksen Sorguç Dinçer, Mersin'deki toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

" KA.DER Genel Merkezinin 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi düzenlemiş olduğu siyaset okullarının açılışında Akdeniz Bölgesinde Mersin'i tercih ettikleri ve aramızda oldukları için, öncelikle KA.DER Genel Başkanımız Sn. Nuray Karaoğlu'na, Siyaset Okulumuzun açılışına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Vahap Seçer'e, Mersin kamuoyuna sesimizi ulaştırmada desteklerini bizden esirgemeyen, bugünde bizi yalnız bırakmayan Mersin'in çok  değerli medya mensuplarına ve KA.DER Mersin Şube yöneticilerimize sonsuz teşekkürler.

Bugün açılışını yaptığımız Siyset Okulu, KA.DER in Mersin'de açtığı 7. Siyaset Okulu.

Önümüzdeki yerel seçimlerde a.adayı olmak için KA.DER  Siyaset Okuluna katılan, ulaşabildiğımiz kadınları, bize ulaşan kadınları, bize ulaşamayan, bizim ulaşamadığımız a adayı olacak kadınları tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Yolları açık olsun."

 

Eğitimde, kadınların aktif siyasi katılımcılar olarak güçlenmesi ve toplum içindeki liderlik rollerini pekiştirmek hedefleniyor. Programa Mersin’in çevre illerinden de katılım sağlanabilecek. Eğitim programı boyunca, katılımcıların konaklama, yemek ve ulaşım ücretleri KA.DER tarafından karşılanacak.

“ÖNEMLİ BİR FIRSAT”

KA.DER Genel Başkanı Nuray Karaoğlu, Siyaset Okulu hakkında verdiği demeçte, “Kadınların siyasi süreçlere daha aktif katılımını teşvik etmek ve liderlik potansiyellerini artırmaları amacıyla önemli bir alan oluşturuyoruz. Siyaset Okulu, kadınların siyasi arenadaki etkisini artırmalarına yardımcı olacak önemli bir fırsattır." dedi.

KA.DER SİYASET OKULU TAKVİMİ

 

KA.DER Siyaset Okulu takvimi ise şöyle:

 

Doğubayazıt/ Ağrı: 18 - 21 Eylül

 

Mersin: 2 - 5 Ekim

 

Manisa: 16- 19 Ekim

 

Gaziantep: 20 - 23 Kasım

 

Katılımcılar, detaylı bilgilere KA.DER'in kurumsal telefonunu (+90 (553) 901 23 98) arayarak veya https://ka-der.org.tr adresinden ulaşabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.