Kemal Kaçmaz MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Oldu.

Siyaset 08.12.2023 - 14:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 14:36
 

Kemal Kaçmaz MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Oldu.

Ulusal Turunçgil Konseyi (UTK) Başkan Vekili Kemal Kaçmaz MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için müracaatını gerçekleştirdi.

Ulusal Turunçgil Konseyi (UTK) Başkan Vekili Kemal Kaçmaz 2024 mahalli seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı A.Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Kaçmaz, başvurunun ardından Mersin basını ile bir araya geldi. Buluşmada konuşan Kemal Kaçmaz, Mersin'in Türkiye ticaretinin öncüsü Akdeniz Havzasında önemli bir liman şehri, yıllardır sahip olduğu değerler ve coğrafi konumu sebebiyle ilgi odağı haline geldiğini belirterek, "Ülkemizin yaşamış olduğu asrın felaketinden sonra da şehrimiz çok fazla göç almıştır. Bu güzel Akdeniz kenti hızlı bir şekilde büyümüş, ilgi ve alaka son yıllarda hükümetimizin de yapmış olduğu yatırımlar ile de giderek artmıştır. Bu şehirde yaşayanlar olarak ortak ve bireysel sorumluluklarımız var, bu düşünceden hareketle sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmek amacıyla bu yola çıkmış bulunmaktayım."dedi Bugüne kadar yapmış olduğu görevleri nedeniyle ticari, siyasi, idari alanda ve uluslararası ilişkilerde deneyim sahibi olduğnu belirten Kaçmaz, " Edinmiş olduğum bilgi birikimlerim ve tecrübelerimi Mersin’in yaşam kalitesini daha ileri seviyelere taşımak, ticari ve sosyal hayatını geliştirmek gayesiyle değerli Mersinli hemşerilerimizin teveccühleriyle “ istikrar ve hizmet için, uyumlu yönetimle, umutlu geleceğe ulaşmak” gayesiyle Milliyetçi Hareket Partisi’nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına başvurmuş  bulunmaktayım  ve  bu göreve hazırım. "dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
Ulusal Turunçgil Konseyi (UTK) Başkan Vekili Kemal Kaçmaz MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için müracaatını gerçekleştirdi.

Ulusal Turunçgil Konseyi (UTK) Başkan Vekili Kemal Kaçmaz 2024 mahalli seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı A.Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Kaçmaz, başvurunun ardından Mersin basını ile bir araya geldi. Buluşmada konuşan Kemal Kaçmaz, Mersin'in Türkiye ticaretinin öncüsü Akdeniz Havzasında önemli bir liman şehri, yıllardır sahip olduğu değerler ve coğrafi konumu sebebiyle ilgi odağı haline geldiğini belirterek, "Ülkemizin yaşamış olduğu asrın felaketinden sonra da şehrimiz çok fazla göç almıştır. Bu güzel Akdeniz kenti hızlı bir şekilde büyümüş, ilgi ve alaka son yıllarda hükümetimizin de yapmış olduğu yatırımlar ile de giderek artmıştır.

Bu şehirde yaşayanlar olarak ortak ve bireysel sorumluluklarımız var, bu düşünceden hareketle sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmek amacıyla bu yola çıkmış bulunmaktayım."dedi

Bugüne kadar yapmış olduğu görevleri nedeniyle ticari, siyasi, idari alanda ve uluslararası ilişkilerde deneyim sahibi olduğnu belirten Kaçmaz, " Edinmiş olduğum bilgi birikimlerim ve tecrübelerimi Mersin’in yaşam kalitesini daha ileri seviyelere taşımak, ticari ve sosyal hayatını geliştirmek gayesiyle değerli Mersinli hemşerilerimizin teveccühleriyle “ istikrar ve hizmet için, uyumlu yönetimle, umutlu geleceğe ulaşmak” gayesiyle Milliyetçi Hareket Partisi’nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına başvurmuş  bulunmaktayım  ve  bu göreve hazırım. "dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.