Kemal Kaçmaz Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı.

Güncel 20.03.2023 - 17:23, Güncelleme: 20.03.2023 - 17:23
 

Kemal Kaçmaz Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı.

Ulusal Turunçgil Konseyi Başkan Vekili Kemal Kaçmaz 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Ulusal Turunçgil Konseyi Başkan Vekili Kemal Kaçmaz 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Kaçmaz başvurusunu Ak Parti Mersin İl Başkanlığına yaptı. Kemal Kaçmaz, başvuru sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Tüm Mersinlileri saygı ve sevgiyle  selamlıyorum. Geçen ay içerisinde ülkemiz asrın felaketini yaşadık. Bu felakette yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah bir daha böyle bir afeti göstermesin. Mersin Türkiye ticaretinde öncü bir şehir. Aynı zamanda Akdeniz havzasında önemli bir liman şehri. İlimiz bulunmuş olduğu konum itibariyle ve sahip olduğu değerlerle her zaman bir cazibe merkezi olmuştur. Aynı zamanda sürekli göç almaktadır. Mersin’de yaşayanlar olarak kurumsal ve bireysel sorumluluklarımız var. Yerelde, ulusalda ve uluslararası arenada bulunmuş olduğumuz görevlerde kurumsal olarak görevlerimizi yerine getirmeye gayret ettik. Bundan böylede bu kurumlarda edinmiş olduğumuz tecrübeleri bireysel olarak parlamentoda ülkemizin ve ilimizin gelişmesi için kullanmak niyetiyle bu yola çıktık. Bu yolda bana destek veren değerli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da desteklerinin devamını bekler, ülkemiz ve Mersinimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
Ulusal Turunçgil Konseyi Başkan Vekili Kemal Kaçmaz 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Ulusal Turunçgil Konseyi Başkan Vekili Kemal Kaçmaz 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Kaçmaz başvurusunu Ak Parti Mersin İl Başkanlığına yaptı.

Kemal Kaçmaz, başvuru sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Tüm Mersinlileri saygı ve sevgiyle  selamlıyorum. Geçen ay içerisinde ülkemiz asrın felaketini yaşadık. Bu felakette yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah bir daha böyle bir afeti göstermesin.

Mersin Türkiye ticaretinde öncü bir şehir. Aynı zamanda Akdeniz havzasında önemli bir liman şehri. İlimiz bulunmuş olduğu konum itibariyle ve sahip olduğu değerlerle her zaman bir cazibe merkezi olmuştur. Aynı zamanda sürekli göç almaktadır. Mersin’de yaşayanlar olarak kurumsal ve bireysel sorumluluklarımız var. Yerelde, ulusalda ve uluslararası arenada bulunmuş olduğumuz görevlerde kurumsal olarak görevlerimizi yerine getirmeye gayret ettik. Bundan böylede bu kurumlarda edinmiş olduğumuz tecrübeleri bireysel olarak parlamentoda ülkemizin ve ilimizin gelişmesi için kullanmak niyetiyle bu yola çıktık.

Bu yolda bana destek veren değerli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da desteklerinin devamını bekler, ülkemiz ve Mersinimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.