Kenan Peker 'Yenişehir’e de şeffaf, katılımcı ve dürüst belediyeciliği yakıştırıyoruz'

Güncel 15.02.2024 - 19:40, Güncelleme: 15.02.2024 - 19:40
 

Kenan Peker 'Yenişehir’e de şeffaf, katılımcı ve dürüst belediyeciliği yakıştırıyoruz'

Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, borçsuz bir belediye olduklarını belirten Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'e yanıt verdi.

Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker,verdiği yanıtta şunları söyledi: Basın mensuplarımızın soruları üzerine cevapladığımız birtakım konuların, mevcut Belediye Başkanı tarafından bir karışıklık ve panik havası oluşturmak adına kullanılması bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Kendi açıkladığı rakamsal verilerle yalnızca banka hesaplarını gösteren, işletme ve belediye şirketlerini yok sayan mevcut başkandan; belediye şirketlerinin ve ortaklıklarının borçlarını da tüm şeffaflığıyla kamuoyuyla paylaşmasını rica  ediyoruz. Siyasi tecrübemiz ve gerçek belediyecilik anlayışımızla mevcut Başkan’a bir tavsiyede bulunacağız. Kendisinin doğru bilgiye dayanmayan ve yanıltıcı algılar oluşturacak açıklamalara karşı dikkatli olması gerekmektedir.   İftiranın siyasette gündemimizde olmadığı gibi; Yenişehir’e de şeffaf, katılımcı ve dürüst belediyeciliği yakıştırdığımızı bilmesini isteriz. Kıymetli hemşehrilerimizden; her türlü bilgiyi doğru kaynaklardan almasını ve spekülasyonlara karşı dikkatli olmasını önemle rica ediyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, borçsuz bir belediye olduklarını belirten Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'e yanıt verdi.

Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker,verdiği yanıtta şunları söyledi:

Basın mensuplarımızın soruları üzerine cevapladığımız birtakım konuların, mevcut Belediye Başkanı tarafından bir karışıklık ve panik havası oluşturmak adına kullanılması bizleri ziyadesiyle üzmüştür.

Kendi açıkladığı rakamsal verilerle yalnızca banka hesaplarını gösteren, işletme ve belediye şirketlerini yok sayan mevcut başkandan; belediye şirketlerinin ve ortaklıklarının borçlarını da tüm şeffaflığıyla kamuoyuyla paylaşmasını rica  ediyoruz.

Siyasi tecrübemiz ve gerçek belediyecilik anlayışımızla mevcut Başkan’a bir tavsiyede bulunacağız. Kendisinin doğru bilgiye dayanmayan ve yanıltıcı algılar oluşturacak açıklamalara karşı dikkatli olması gerekmektedir.  

İftiranın siyasette gündemimizde olmadığı gibi; Yenişehir’e de şeffaf, katılımcı ve dürüst belediyeciliği yakıştırdığımızı bilmesini isteriz.


Kıymetli hemşehrilerimizden; her türlü bilgiyi doğru kaynaklardan almasını ve spekülasyonlara karşı dikkatli olmasını önemle rica ediyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.