Kıbrıs İŞAD'dan MESİAD'a Ziyaret

Spor 19.10.2022 - 21:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 21:00
 

Kıbrıs İŞAD'dan MESİAD'a Ziyaret

Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği(Kıbrıs İŞAD) Yönetim Kurulu MESİAD' a ziyarette bulundu.

Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği(Kıbrıs İŞAD) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü ve Eşi Binnur Mamülcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Hidayet Kara, İlhami Bilgen, Mevlüt Sezer MESİAD' a ziyarette bulundu. Ziyarette kent yatırımları ve iş dünyası ile ilgili görüşler paylaşıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan MESİAD Başkanı Hasan Engin, kentimizin yatırımları ve sorunları için MESİAD’ ın yürüttüğü çalışmaları aktardı. MESİAD' ın kent ve bölgesel her yatırımı ve olgusu ile yakından ilgilendiğini belirten Başkan Engin, işbirlikleri ve ortak çalışmalara açık olunduğunu, Kıbrıs ile ticaretin daha aktif hale gelmesini temenni ettiğini söyledi. MESİAD Başkanı Hasan Engin, mavi vatan olarak tanımladığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nin Doğu Akdeniz hidrokarbon arama bölgesi için stratejik bir konumda olduğunu da vurguladı. Kıbrıs İŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü, Mersin' i Türkiye' ye açılan kapı olarak nitelendirerek kentteki proje ve yatırımlarla ilgilendiklerini belirtti. MESİAD' ın Mersin ve bölgeye yönelik çalışmalarını da yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Mamülcü, Silifke' de bulunan şehitlik için düzenleme ve iyileştirmelerin yapılması gerektiğini aktardı. Ziyaretin anısına Kıbrıs İŞAD Başkanı Enver Mamülcü' ye plaket takdim eden MESİAD Başkanı Engin, teşekkürlerini sundu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği(Kıbrıs İŞAD) Yönetim Kurulu MESİAD' a ziyarette bulundu.

Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği( Kıbrıs İŞAD) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü ve Eşi Binnur Mamülcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Hidayet Kara, İlhami Bilgen, Mevlüt Sezer MESİAD' a ziyarette bulundu. Ziyarette kent yatırımları ve iş dünyası ile ilgili görüşler paylaşıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan MESİAD Başkanı Hasan Engin, kentimizin yatırımları ve sorunları için MESİAD’ ın yürüttüğü çalışmaları aktardı. MESİAD' ın kent ve bölgesel her yatırımı ve olgusu ile yakından ilgilendiğini belirten Başkan Engin, işbirlikleri ve ortak çalışmalara açık olunduğunu, Kıbrıs ile ticaretin daha aktif hale gelmesini temenni ettiğini söyledi. MESİAD Başkanı Hasan Engin, mavi vatan olarak tanımladığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nin Doğu Akdeniz hidrokarbon arama bölgesi için stratejik bir konumda olduğunu da vurguladı.

Kıbrıs İŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü, Mersin' i Türkiye' ye açılan kapı olarak nitelendirerek kentteki proje ve yatırımlarla ilgilendiklerini belirtti. MESİAD' ın Mersin ve bölgeye yönelik çalışmalarını da yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Mamülcü, Silifke' de bulunan şehitlik için düzenleme ve iyileştirmelerin yapılması gerektiğini aktardı.

Ziyaretin anısına Kıbrıs İŞAD Başkanı Enver Mamülcü' ye plaket takdim eden MESİAD Başkanı Engin, teşekkürlerini sundu.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.