Kılıç, 'Vatan sevgisi bu topraklar üzerinde ebediyen var olacaktır'

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2023 - 11:10, Güncelleme: 18.03.2023 - 11:10
 

Kılıç, 'Vatan sevgisi bu topraklar üzerinde ebediyen var olacaktır'

IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 108. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı

Başkan Vahdettin KILIÇ sözlerine "Çanakkale Zaferi’nin, tarihimiz içinde ayrı bir yeri ve önemi vardır. Kahraman evlatlarımız, tüm dünyayı şaşkınlığa uğratan gerçek direnişe imza atmışlardır. O anların etkisi asla geçmez, tazedir, canlıdır. Halen gözlerimiz yaşarır, yüreklerimiz ürperir ve Ya İstiklal Ya Ölüm hareketine olan inancımız daha da güçlenir. İşte, bu nedenledir ki, Çanakkale Zaferi canlıdır, unutulmamıştır, hiçbir zaman da unutlmayacaktır."dedi IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ sözlerini şu şekilde sürdürdü; Bu vatan bize, şehitlerimizin armağanıdır. Tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale destanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lideri de ortaya çıkarmıştır. İstiklal Savaşıʹnın kazanılma zeminini sağlayarak, Türkiye Cumhuriyetiʹnin kurulmasının yolunu açmıştır. IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ; "Amacımız, Türkiyeʹyi Büyük Atatürkʹün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine çıkarmak, ülkemizi daha zengin hale getirmek, ekonomimizi güçlendirmek, çocuklarımızı bilinçli bireyler olarak yetiştirmek ve kadınlarımızı iş hayatına eşit birey olarak dahil etmekle mümkün olacaktır. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal topraklara, aynı şuurla sahip çıkmak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde aktarmak olmalıdır. Vatanın bağımsızlığı, milletin birliği ve bütünlüğü için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitleri bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, sonsuz minnetimi, saygı ve sevgilerimi sunuyorum " ifadeleri ile sözlerini tamamladı.                                                                                                                                                                                                                                                    
IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 108. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı

Başkan Vahdettin KILIÇ sözlerine "Çanakkale Zaferi’nin, tarihimiz içinde ayrı bir yeri ve önemi vardır. Kahraman evlatlarımız, tüm dünyayı şaşkınlığa uğratan gerçek direnişe imza atmışlardır. O anların etkisi asla geçmez, tazedir, canlıdır. Halen gözlerimiz yaşarır, yüreklerimiz ürperir ve Ya İstiklal Ya Ölüm hareketine olan inancımız daha da güçlenir. İşte, bu nedenledir ki, Çanakkale Zaferi canlıdır, unutulmamıştır, hiçbir zaman da unutlmayacaktır."dedi

IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ sözlerini şu şekilde sürdürdü; Bu vatan bize, şehitlerimizin armağanıdır. Tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale destanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lideri de ortaya çıkarmıştır. İstiklal Savaşıʹnın kazanılma zeminini sağlayarak, Türkiye Cumhuriyetiʹnin kurulmasının yolunu açmıştır.

IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ; "Amacımız, Türkiyeʹyi Büyük Atatürkʹün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine çıkarmak, ülkemizi daha zengin hale getirmek, ekonomimizi güçlendirmek, çocuklarımızı bilinçli bireyler olarak yetiştirmek ve kadınlarımızı iş hayatına eşit birey olarak dahil etmekle mümkün olacaktır. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal topraklara, aynı şuurla sahip çıkmak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde aktarmak olmalıdır. Vatanın bağımsızlığı, milletin birliği ve bütünlüğü için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitleri bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, sonsuz minnetimi, saygı ve sevgilerimi sunuyorum " ifadeleri ile sözlerini tamamladı.                                                                                                                                                                                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.