Kılıçdaroğlu’na Tarsus’tan Büyük Destek

Güncel 06.01.2023 - 23:25, Güncelleme: 06.01.2023 - 23:25
 

Kılıçdaroğlu’na Tarsus’tan Büyük Destek

Bozdoğan, 'Biz gerektiğinde bir milletvekilinin gerektiğinde ise genel başkanımızın yaptığı gibi genç bir akademisyen Sinan Ateş’in sesi oluruz' dedi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,  Tarsus Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı ikinci birleşiminde, CHP’li meclis üyelerinin, siyasi gündemde yer alan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda fikirlerini belirtmesi üzerine, ‘‘yeri değil’’ ifadelerini kullanarak tepki gösteren Cumhur İttifakı meclis üyelerine sert konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük destek veren Başkan Bozdoğan,” Biz gerektiğinde bir milletvekilinin gerektiğinde ise genel başkanımızın yaptığı gibi genç bir akademisyen Sinan Ateş’in sesi oluruz” ifadelerini kullandı.  Tarsus Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Müdürlüklerden ve komisyonlardan gelen evrakların görüşülmesinin ardından Mecliste dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP’li meclis üyeleri, milletvekillerinin dokunulmazlık fezlekelerinin TBMM Anayasa-Adalet Karma Komisyon gündemine alınması konusunda şiir alıntıları ile tepkilerini gösterdi. Cumhur İttifakı meclis üyelerinin konuya yeri değil ifadeleri ile tepki göstermelerinin ardından konuşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi. “YAPILANLAR DA İSTER İSTEMEZ MUTLAKA BİR TEPKİ OLMALI” Başkan Bozdoğan verilen tepkiler üzerine; “ Bizler çingene çergesinde musandıra arayan insanlar değiliz. Elbette öyle bir şey yapmayız. Ama burada siyasi olarak bir tarafı suçlamak değil, aklıselim olmayan herkesi davet etmektir asıl olay. Daha sağduyulu olmaya davet etmektir. Milletvekilimizin böyle bir acısı, sıkıntısı var. Belki özgürlük için yapıldı tüm bu olanlar. Ama bunun karşısında yapılanlar da ister istemez mutlaka bir tepki olmalı. Özgür ve demokratik bir ülkedeyiz, bu sözlerimizi dile getirebilmeliyiz. Ama olayı daha geniş düşünmek zorundayız.” ifadelerini kullandı. “BU KONUDA KİMSE BİZİ ELEŞTİRMESİN” Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren Başkan Bozdoğan,  “Bizler gerektiğinde bir milletvekilinin sesi oluruz. Hatta gerektiğinde genel başkanımızın yaptığı gibi gencecik bir akademisyen olan Sinan Ateş’in de sesi oluruz. Bu konuda kimse bizi eleştirmesin. Doğru olan neyse biz onu yaparız. Burada sadece siyaseti sakın yanlış anlamayın, farklı da görmeyin lütfen. Sabrı vazgeçmek olarak düşünmeyin, ben umudu yarına ertelemek olarak düşünürüm.” dedi.                                                                                     
Bozdoğan, 'Biz gerektiğinde bir milletvekilinin gerektiğinde ise genel başkanımızın yaptığı gibi genç bir akademisyen Sinan Ateş’in sesi oluruz' dedi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,  Tarsus Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı ikinci birleşiminde, CHP’li meclis üyelerinin, siyasi gündemde yer alan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda fikirlerini belirtmesi üzerine, ‘‘yeri değil’’ ifadelerini kullanarak tepki gösteren Cumhur İttifakı meclis üyelerine sert konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük destek veren Başkan Bozdoğan,” Biz gerektiğinde bir milletvekilinin gerektiğinde ise genel başkanımızın yaptığı gibi genç bir akademisyen Sinan Ateş’in sesi oluruz” ifadelerini kullandı. 

Tarsus Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Müdürlüklerden ve komisyonlardan gelen evrakların görüşülmesinin ardından Mecliste dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP’li meclis üyeleri, milletvekillerinin dokunulmazlık fezlekelerinin TBMM Anayasa-Adalet Karma Komisyon gündemine alınması konusunda şiir alıntıları ile tepkilerini gösterdi. Cumhur İttifakı meclis üyelerinin konuya yeri değil ifadeleri ile tepki göstermelerinin ardından konuşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

“YAPILANLAR DA İSTER İSTEMEZ MUTLAKA BİR TEPKİ OLMALI”

Başkan Bozdoğan verilen tepkiler üzerine; “ Bizler çingene çergesinde musandıra arayan insanlar değiliz. Elbette öyle bir şey yapmayız. Ama burada siyasi olarak bir tarafı suçlamak değil, aklıselim olmayan herkesi davet etmektir asıl olay. Daha sağduyulu olmaya davet etmektir. Milletvekilimizin böyle bir acısı, sıkıntısı var. Belki özgürlük için yapıldı tüm bu olanlar. Ama bunun karşısında yapılanlar da ister istemez mutlaka bir tepki olmalı. Özgür ve demokratik bir ülkedeyiz, bu sözlerimizi dile getirebilmeliyiz. Ama olayı daha geniş düşünmek zorundayız.” ifadelerini kullandı.

“BU KONUDA KİMSE BİZİ ELEŞTİRMESİN”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren Başkan Bozdoğan,  “Bizler gerektiğinde bir milletvekilinin sesi oluruz. Hatta gerektiğinde genel başkanımızın yaptığı gibi gencecik bir akademisyen olan Sinan Ateş’in de sesi oluruz. Bu konuda kimse bizi eleştirmesin. Doğru olan neyse biz onu yaparız. Burada sadece siyaseti sakın yanlış anlamayın, farklı da görmeyin lütfen. Sabrı vazgeçmek olarak düşünmeyin, ben umudu yarına ertelemek olarak düşünürüm.” dedi.

                                                                                  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.