Kır Çiçekleri’nin Sağlığı da Büyükşehir’e Emanet

Sağlık 11.01.2022 - 20:00, Güncelleme: 12.01.2022 - 12:24
 

Kır Çiçekleri’nin Sağlığı da Büyükşehir’e Emanet

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında eğitim alan kız öğrencilerin ağız ve diş kontrolleri yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi’nde görev yapan diş hekimi tarafından yapılan kontrollerin sonucunda ağız ve diş sağlığı konusunda sorun yaşayan öğrencilerin tedavi süreci başlatılacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’in öncelikli projeler arasında yer verdiği “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında eğitim alan kız öğrencilere yönelik ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı. Öğrencilerin diş sağlığı da Büyükşehir’e emanet Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesinde hayata geçirilen “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında eğitim alan ve çeşitli spor branşlarında Büyükşehir’in antrenörleri tarafından yetiştirilen kız öğrencilerin eğitim hayatları da sağlığı da Büyükşehir’e emanet. Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Diş Hekimi Serhat Işılak’ın yaptığı kontrollerde 48 kız öğrencinin ağız ve diş sağlığı ile ilgili veriler toplandı. Işılak, çocukların gayet sağlıklı dişlere sahip olduğunu belirterek, ağız ve diş sağlığı açısından sorun yaşayan öğrencilerin tedavi sürecinin hızla başlatılacağını ifade etti.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında eğitim alan kız öğrencilerin ağız ve diş kontrolleri yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi’nde görev yapan diş hekimi tarafından yapılan kontrollerin sonucunda ağız ve diş sağlığı konusunda sorun yaşayan öğrencilerin tedavi süreci başlatılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’in öncelikli projeler arasında yer verdiği “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında eğitim alan kız öğrencilere yönelik ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Öğrencilerin diş sağlığı da Büyükşehir’e emanet

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesinde hayata geçirilen “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında eğitim alan ve çeşitli spor branşlarında Büyükşehir’in antrenörleri tarafından yetiştirilen kız öğrencilerin eğitim hayatları da sağlığı da Büyükşehir’e emanet. Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Diş Hekimi Serhat Işılak’ın yaptığı kontrollerde 48 kız öğrencinin ağız ve diş sağlığı ile ilgili veriler toplandı. Işılak, çocukların gayet sağlıklı dişlere sahip olduğunu belirterek, ağız ve diş sağlığı açısından sorun yaşayan öğrencilerin tedavi sürecinin hızla başlatılacağını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.