Kocamaz 'Hem Mersin’de hem de Türkiye’de iktidar olacağız.'

Siyaset 26.03.2023 - 23:47, Güncelleme: 26.03.2023 - 23:47
 

Kocamaz 'Hem Mersin’de hem de Türkiye’de iktidar olacağız.'

Kocamaz ''28. Dönem milletvekilliği için sizlere güvenerek yola çıktım.Hep birlikte Allah'ın izniyle hem Mersin’de hem de Türkiye’de iktidar olacağız'

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevini yürüten, aynı zamanda önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 14 mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimler için Mersin milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili açıklamayı İyi Parti Tarsus İlçe Başkanlığında gerçekleştirdi. Burhanettin Kocamaz burada yaptığı açıklamada “Tarsusluların desteğiyle ve Allah’ın takdiriyle 4 dönemde 20 yılda Tarsus’a mührümüzü vurduk.Alt yapısıyla üst yapısıyla Türkiye’nin en kadim şehrini ayağa kaldırmış olduk. Türkiye’de bir çok birliğin kuruluşunda öncü olduk. Türkiye Belediyeler Biriliğini biz kurduk.Çukurova Belediyeler Birliğini biz kurduk. Aynı şekilde Türk Dünyası Belediyeler Birliğini ve tarihi kentler birliğini yine biz kurduk. En sonunda ise Dünya Kardeş şehirler Birliğini kurduk. Bunların hepsinde görev aldım. Çukurova Belediyeler Birliğini Türkiye’de fark edilen bir birlik haline getirdim. 15 temmuz öncesinde dünyanın çeşitli bölgelerinden 400 belediyeyi Mersin’e davet ettik ama 15 Temmuz yaşanınca ancak 184 belediyenin temsilciler gelebildi. “ dedi “Hem Mersin’de hem de Türkiye’de iktidar olacağız.” “Bizim olduğumuz yerde, barış ve huzur olur.” Diyen Kocamaz, “ Bizim olduğumuz yerde kardeşlik olur. İnsanlar mutlu olur. Bir olur, beraber olur ve hedefe hep birlikte yürünür. Biz bu millete verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye başladık ,Artık Meral Akşener’în fikri olmadan bu ülkede bire adım bile atılamaz.Artık bu ülkede iyi partinin içerisinde bulunmadığı bir ittifakın sonuç alması mümkün değil. Sayın Başkanımız 6 ‘lı masaya sunduğu iki ismin Cumhurbaşkanı yardımcısı olması fikri ile vatandaşın beklentisi yerine getirildi ve artık şimdi daha güçlüyüz. Millet birini istiyordu. Sayın genel başkanımız “alın ikisini “ dedi. Şimdi görev millete düşüyor. Ben de genel başkanımızın ilk günden bu yana talebi ile 28. Dönem milletvekilliği için sizlere güvenerek yola çıktım. Hep birlikte Allahın izniyle hem Mersin’de hem de Türkiye’de iktidar olacağız. Bu seçim 100 yıllık cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi. Bu iktidarın artık miadının dolduğunu herkesin anlaması lazım.”dedi.                                                            
Kocamaz ''28. Dönem milletvekilliği için sizlere güvenerek yola çıktım.Hep birlikte Allah'ın izniyle hem Mersin’de hem de Türkiye’de iktidar olacağız'

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevini yürüten, aynı zamanda önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 14 mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimler için Mersin milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili açıklamayı İyi Parti Tarsus İlçe Başkanlığında gerçekleştirdi.

Burhanettin Kocamaz burada yaptığı açıklamada “Tarsusluların desteğiyle ve Allah’ın takdiriyle 4 dönemde 20 yılda Tarsus’a mührümüzü vurduk.Alt yapısıyla üst yapısıyla Türkiye’nin en kadim şehrini ayağa kaldırmış olduk. Türkiye’de bir çok birliğin kuruluşunda öncü olduk. Türkiye Belediyeler Biriliğini biz kurduk.Çukurova Belediyeler Birliğini biz kurduk. Aynı şekilde Türk Dünyası Belediyeler Birliğini ve tarihi kentler birliğini yine biz kurduk. En sonunda ise Dünya Kardeş şehirler Birliğini kurduk. Bunların hepsinde görev aldım. Çukurova Belediyeler Birliğini Türkiye’de fark edilen bir birlik haline getirdim. 15 temmuz öncesinde dünyanın çeşitli bölgelerinden 400 belediyeyi Mersin’e davet ettik ama 15 Temmuz yaşanınca ancak 184 belediyenin temsilciler gelebildi. “ dedi

“Hem Mersin’de hem de Türkiye’de iktidar olacağız.”

“Bizim olduğumuz yerde, barış ve huzur olur.” Diyen Kocamaz, “ Bizim olduğumuz yerde kardeşlik olur. İnsanlar mutlu olur. Bir olur, beraber olur ve hedefe hep birlikte yürünür.

Biz bu millete verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye başladık ,Artık Meral Akşener’în fikri olmadan bu ülkede bire adım bile atılamaz.Artık bu ülkede iyi partinin içerisinde bulunmadığı bir ittifakın sonuç alması mümkün değil. Sayın Başkanımız 6 ‘lı masaya sunduğu iki ismin Cumhurbaşkanı yardımcısı olması fikri ile vatandaşın beklentisi yerine getirildi ve artık şimdi daha güçlüyüz. Millet birini istiyordu. Sayın genel başkanımız “alın ikisini “ dedi. Şimdi görev millete düşüyor. Ben de genel başkanımızın ilk günden bu yana talebi ile 28. Dönem milletvekilliği için sizlere güvenerek yola çıktım. Hep birlikte Allahın izniyle hem Mersin’de hem de Türkiye’de iktidar olacağız. Bu seçim 100 yıllık cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi. Bu iktidarın artık miadının dolduğunu herkesin anlaması lazım.”dedi.                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.