Kocamaz 'İyi Parti Bu Ülkenin Sigortasıdır'

Güncel 27.04.2023 - 17:13, Güncelleme: 27.04.2023 - 17:13
 

Kocamaz 'İyi Parti Bu Ülkenin Sigortasıdır'

İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz ,Mersin’in Toroslar İlçesi, Kuvayi Milliye Caddesindeki Esnafları ziyaret etti vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Kocamaz, Hep birlikte el ele bu tek adam ucube sisteme son vermek için mücadelesinin süreceğinin altını çizdi. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine 17 gün kaldı. İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gün kent genelinde sıkılmadık el, çalınmadık esnaf kapısı bırakmamaya gayret eden İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı , GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı  Burhanettin Kocamaz, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulunuyor. İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, bu kapsamda , İYİ Parti Toroslar İlçe Başkanı İsmail Yetkin, İyi Parti Mersin Milletvekili  adayı Özer Özel ve Teşkilatla birlikte Mersin’in Toroslar İlçesi, Kuvayi Milliye Caddesindeki Esnafları ziyaret etti vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığında hayata geçirmeyi planladıklarını projelerini anlatan vekil adayları, “Türkiye’nin artık huzura ve değişime ihtiyacı olduğunu, 14 Mayıs’ta inşallah Türkiye huzur bulacak. Sizlerin destekleri bu konuda çok önemli. Sizleri seviyoruz, desteklerinizi bekliyoruz” dediler. İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu burada da bir kez daha yineleyerek çok çalışarak hep birlikte bunu başaracaklarını söyledi. Esnaf ve vatandaşlar zamlardan ve ekonomik sıkıntıdan dert yanarken bu sıkıntıların son bulması için 14 Mayıs seçiminin son şans olduğu mesajı verilerek herkesten iyi düşünüp ona göre karar vermesi istendi. Özellikle çok büyük bir vebal taşıdıklarının altını çizen Kocamaz ve partililer, gençler ve çocukların geleceği için 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçimin son şansımız olduğunu ve bir kez daha iyi düşünmelerini ve görüşleri ne olursa olsun oy kullanmalarını istedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz ,Mersin’in Toroslar İlçesi, Kuvayi Milliye Caddesindeki Esnafları ziyaret etti vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Kocamaz, Hep birlikte el ele bu tek adam ucube sisteme son vermek için mücadelesinin süreceğinin altını çizdi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine 17 gün kaldı. İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Her gün kent genelinde sıkılmadık el, çalınmadık esnaf kapısı bırakmamaya gayret eden İYİ Parti Mersin 1. sıra Milletvekili Adayı , GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı  Burhanettin Kocamaz, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulunuyor.

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, bu kapsamda , İYİ Parti Toroslar İlçe Başkanı İsmail Yetkin, İyi Parti Mersin Milletvekili  adayı Özer Özel ve Teşkilatla birlikte Mersin’in Toroslar İlçesi, Kuvayi Milliye Caddesindeki Esnafları ziyaret etti vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığında hayata geçirmeyi planladıklarını projelerini anlatan vekil adayları, “Türkiye’nin artık huzura ve değişime ihtiyacı olduğunu, 14 Mayıs’ta inşallah Türkiye huzur bulacak. Sizlerin destekleri bu konuda çok önemli. Sizleri seviyoruz, desteklerinizi bekliyoruz” dediler.

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu burada da bir kez daha yineleyerek çok çalışarak hep birlikte bunu başaracaklarını söyledi.

Esnaf ve vatandaşlar zamlardan ve ekonomik sıkıntıdan dert yanarken bu sıkıntıların son bulması için 14 Mayıs seçiminin son şans olduğu mesajı verilerek herkesten iyi düşünüp ona göre karar vermesi istendi.

Özellikle çok büyük bir vebal taşıdıklarının altını çizen Kocamaz ve partililer, gençler ve çocukların geleceği için 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçimin son şansımız olduğunu ve bir kez daha iyi düşünmelerini ve görüşleri ne olursa olsun oy kullanmalarını istedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.