Köylü Ozan Hüseyin Gümüş’ün Adı Parkta Yaşatılacak

Güncel 31.08.2022 - 18:56, Güncelleme: 31.08.2022 - 18:56
 

Köylü Ozan Hüseyin Gümüş’ün Adı Parkta Yaşatılacak

Anamur’un tanınmış şairlerinden Köylü Ozan’ın adı, Anamur Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesinde yapılan Hüseyin Gümüş Parkı’nda yaşatılacak.

Yapımı tamamlanarak hizmete açılan Anamur Belediyesi Hüseyin Gümüş Parkı’nın açılışında konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, parka ismi verilen Hüseyin Gümüş’ün toplumun her kesimi tarafından sevilen bir fikir adamı olduğunu belirtti. Hüseyin Gümüş’ün esnaflık dışında Köylü Ozan mahlası ile şiirler yazdığını belirten Başkan Kılınç: “Hüseyin Gümüş, esnaflık ve siyasetçi kimliği dışında aynı zamanda bir şair ve fikir adamıydı. Onun vatan ve millet sevgisi üzerine yazdığı şiirleri toplumun her kesimi tarafından büyük bir beğeni ile takip edilmiştir. İlçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden birisi olan Köylü Ozan Hüseyin Gümüş’ün isminin yaşatılması çok şükür bizlere nasip oldu. Yaptığımız parkın vatandaşlarımıza ve mahallemize hayırlı olmasını diliyor, Köylü Ozan Hüseyin Gümüş’ü rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.  Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Cumhuriyet Başsavcısı Macit Dede, İlçe Jandarma Komutanı Rüştü Şen, Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Yılmaz, Hüseyin Gümüş'ün ailesi ve sevenleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı program Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından kurdale kesiminin yapılması ile sona erdi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Anamur’un tanınmış şairlerinden Köylü Ozan’ın adı, Anamur Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesinde yapılan Hüseyin Gümüş Parkı’nda yaşatılacak.

Yapımı tamamlanarak hizmete açılan Anamur Belediyesi Hüseyin Gümüş Parkı’nın açılışında konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, parka ismi verilen Hüseyin Gümüş’ün toplumun her kesimi tarafından sevilen bir fikir adamı olduğunu belirtti.

Hüseyin Gümüş’ün esnaflık dışında Köylü Ozan mahlası ile şiirler yazdığını belirten Başkan Kılınç: “Hüseyin Gümüş, esnaflık ve siyasetçi kimliği dışında aynı zamanda bir şair ve fikir adamıydı. Onun vatan ve millet sevgisi üzerine yazdığı şiirleri toplumun her kesimi tarafından büyük bir beğeni ile takip edilmiştir. İlçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden birisi olan Köylü Ozan Hüseyin Gümüş’ün isminin yaşatılması çok şükür bizlere nasip oldu. Yaptığımız parkın vatandaşlarımıza ve mahallemize hayırlı olmasını diliyor, Köylü Ozan Hüseyin Gümüş’ü rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. 

Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Cumhuriyet Başsavcısı Macit Dede, İlçe Jandarma Komutanı Rüştü Şen, Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Yılmaz, Hüseyin Gümüş'ün ailesi ve sevenleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı program Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından kurdale kesiminin yapılması ile sona erdi.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.