Levent Uysal 'Güvenli ve huzurlu Mersin İçin Çalışacağız'

Siyaset 19.04.2023 - 18:44, Güncelleme: 19.04.2023 - 20:54
 

Levent Uysal 'Güvenli ve huzurlu Mersin İçin Çalışacağız'

MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal yayınladığı Ramazan bayramı mesajında Güvenli ve huzurlu Mersin İçin Çalışacaklarını belirterek, Mersin’i Mersinlilerle el ele vererek kalkınmanın başkenti yapacaklarını söyledi

MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal, Ramazan Bayramı mesajında bayramın önemine değinerek “Mübarek Ramazan ayını uğurlamanın hüznü ile bayram günlerine kavuşmanın sevincini bir arada yaşıyoruz. Bayramın; öncelikle Mersinli hemşerilerim, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için huzura ve barışa vesile olmasını dilerim. Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların iyiye, güzele, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe yöneldiği günlerdir. Her şeyden önce bayram manevi kucaklaşmaların gerçekleştiği günlerdir.” dedi.   “SOFRAMIZA BİR TABAK DA DEPREMZEDELERİMİZ İÇİN KOYACAĞIZ”    Ülkemizin 6 Şubat’ta son asrın en büyük felaketini yaşadığını ifade eden Dr. Levent Uysal “Deprem felaketinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyor bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Biliyorsunuz bu seçim döneminde bizler deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza saygı çerçevesinde seçim kampanyası yerine depremzedelerimize destek çalışması gerçekleştiriyoruz. Tüm çabamız depremzede kardeşlerimize ihtiyaç duydukları desteği sürekli olarak sağlamak yönünde. Hepimiz bundan sonraki süreçte soframıza bir tabak da depremzede kardeşlerimiz için koyacağız.” dedi.   “GÜVENLİ VE HUZURLU MERSİN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”  Mersin’de sahaya çıktığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören ve Mersin’in gülen yüzü olarak ön plana çıkan Dr. Levent Uysal sözlerine şöyle devam etti “Mersin geçmişten bu yana dini ve kültürel çeşitliliği bağrında harmanlamış; anlayışı, birlik ve beraberliği ilke edinmiş, kendine has kimliği ile günümüze ulaşmış nadide şehirlerin başında geliyor. Ancak bu kimliği korumak giderek önem kazanıyor. Kent kimliğimize sahip çıkarak güvenli ve huzurlu Mersin için geleneksel kültürümüzü koruyacağız.”  “MERSİN’İ MERSİNLİ KARDEŞLERİMLE EL ELE VEREREK KALKINMANIN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ”  Görev istenmez verilir şiarıyla Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Parti Genel Merkezi'nin takdiriyle aday gösterildiğini ifade eden Dr. Levent Uysal “Teşkilatımızın bir evladı olarak önümüzdeki dönemde üç hilalimizi, milliyetçi ve ülkücü hareketimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek üzere içimizde yanan kutlu ateşle bizlere verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye ve davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu seçim Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatan tehlikelere karşı gereken cevabı sandıkta vereceğimiz ve bozguncuların heveslerini kursağında bırakacağımız bir seçim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğumuzun izinde, bilge liderimiz Sayın Genel Başkanımızın yolunda, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Mersinli kardeşlerimle el ele vererek Mersin’i kalkınmanın başkenti yapacağız” diyerek Mersinliler için umudun simgesi haline geldi. 
MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal yayınladığı Ramazan bayramı mesajında Güvenli ve huzurlu Mersin İçin Çalışacaklarını belirterek, Mersin’i Mersinlilerle el ele vererek kalkınmanın başkenti yapacaklarını söyledi

MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal, Ramazan Bayramı mesajında bayramın önemine değinerek “Mübarek Ramazan ayını uğurlamanın hüznü ile bayram günlerine kavuşmanın sevincini bir arada yaşıyoruz. Bayramın; öncelikle Mersinli hemşerilerim, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için huzura ve barışa vesile olmasını dilerim. Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların iyiye, güzele, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe yöneldiği günlerdir. Her şeyden önce bayram manevi kucaklaşmaların gerçekleştiği günlerdir.” dedi.  

“SOFRAMIZA BİR TABAK DA DEPREMZEDELERİMİZ İÇİN KOYACAĞIZ”   

Ülkemizin 6 Şubat’ta son asrın en büyük felaketini yaşadığını ifade eden Dr. Levent Uysal “Deprem felaketinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyor bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Biliyorsunuz bu seçim döneminde bizler deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza saygı çerçevesinde seçim kampanyası yerine depremzedelerimize destek çalışması gerçekleştiriyoruz. Tüm çabamız depremzede kardeşlerimize ihtiyaç duydukları desteği sürekli olarak sağlamak yönünde. Hepimiz bundan sonraki süreçte soframıza bir tabak da depremzede kardeşlerimiz için koyacağız.” dedi.  

“GÜVENLİ VE HUZURLU MERSİN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” 

Mersin’de sahaya çıktığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören ve Mersin’in gülen yüzü olarak ön plana çıkan Dr. Levent Uysal sözlerine şöyle devam etti “ Mersin geçmişten bu yana dini ve kültürel çeşitliliği bağrında harmanlamış; anlayışı, birlik ve beraberliği ilke edinmiş, kendine has kimliği ile günümüze ulaşmış nadide şehirlerin başında geliyor. Ancak bu kimliği korumak giderek önem kazanıyor. Kent kimliğimize sahip çıkarak güvenli ve huzurlu Mersin için geleneksel kültürümüzü koruyacağız.” 

“MERSİN’İ MERSİNLİ KARDEŞLERİMLE EL ELE VEREREK KALKINMANIN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ” 

Görev istenmez verilir şiarıyla Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Parti Genel Merkezi'nin takdiriyle aday gösterildiğini ifade eden Dr. Levent Uysal “Teşkilatımızın bir evladı olarak önümüzdeki dönemde üç hilalimizi, milliyetçi ve ülkücü hareketimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek üzere içimizde yanan kutlu ateşle bizlere verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye ve davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu seçim Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatan tehlikelere karşı gereken cevabı sandıkta vereceğimiz ve bozguncuların heveslerini kursağında bırakacağımız bir seçim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğumuzun izinde, bilge liderimiz Sayın Genel Başkanımızın yolunda, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Mersinli kardeşlerimle el ele vererek Mersin’i kalkınmanın başkenti yapacağız” diyerek Mersinliler için umudun simgesi haline geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.