Lütfi Elvan, Mersin Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Güncel 25.01.2023 - 16:44, Güncelleme: 25.01.2023 - 16:52
 

Lütfi Elvan, Mersin Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir, Meclis Başkanı Münir Şen, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik il yönetimi ile Ticaret Borsası üyeleri hazır bulundu.   Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, ziyarette Elvan’ın Mersin’in büyük bir potansiyel barındırdığını ve bu potansiyeli yeterince değerlendiremediğini, bu potansiyeli çıkarmak için de çalışmalar yapacaklarını belirttiği sözünden yola çıkarak, “Bu amaç doğrultusunda, hangi makamda olursanız olun, kentimize desteğinizi hiç esirgemediniz. Son olarak kentimiz için önemli projeler olan Çukurova Havaalanı çalışmalarını ziyaret ederek, • Mersin-Tarsus Otoyol Ayrımı ve Mersin-Tarsus OSB Bağlantı Kavşağını hizmete açtınız. Birçok ziyaretlerde bulunarak kentimizi sahipleniyorsunuz.Mersinimizin, kentimiz iş dünyasının, üreticilerimizin sorunlarını dinliyorsunuz.Bu ziyaretlerde verdiğiniz mesaj hep şu oldu:“Mersin projeleri için her zaman olduğu gibi desteklerinizi esirgemeyeceğiniz, Mersin’in gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceğiniz.” Sizin bu sahiplenmeniz, her daim yanımızda olduğunuzu hissettirmeniz ile kentimizi daha üst basamaklara taşıyacağımıza gönülden inanıyoruz.”dedi.   Özdemir, konuşmasında kent için bekleyen önemli diğer projeler olan Konteyner Limanı,Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi,Çeşmeli-Taşucu Otoyolu ve Lojistik Merkez gibi projelerin hayata geçirilmesinin kent ekonomisine büyük ivme kazandıracağını ifade etti ve bu istişare ortamının daha da kuvvetlenerek artmasını temenni ettiğini söyledi.   Mersin Ticaret Borsası Meclis Başkanı  Münir Şen de konuşmasında “İki dönem kentimizde milletvekilliği yapmış olan sayın bakanımız bugüne kadar önemli hizmetler verdi. Vermeye devam ediyor. Kendisi artık Mersinimizi yakından tanıyor, projelerini biliyor ve hem bu projelerin tamamlanması hususunda hem de geleceğe yönelik yeni yatırımlar konusunda önemli çalışmalar yapıyor. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.   Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan,  konuşmasında Mersin Ticaret Borsası’nın yeni yönetiminin hayırlara vesile olmasını dileyerek “Odalar ve Borsalar bir kentin motorudur, lokomotifidir” dedi. “Siyasette olayım ya da olmayayım Mersin’in gelişmesi ve kalkınması için gerekli tüm desteği vermeye devam edeceklerin ifade eden Elvan, Mersin’in bekleyen projelerinde son duruma ilişkin bilgilendirme yaptı. Elvan, Konteyner Limanı, Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi, Çeşmeli-Taşucu Otoyolu, Lojistik Merkez ile ilgili son gelişmeleri katılımcılar ile paylaştı.   Toplantı Lütfi Elvan’ın Borsa üyeleri ile karşılıklı görüş alışverişi ile sürdü ve Ziyaret sonrası ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Ziyarette Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir, Meclis Başkanı Münir Şen, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik il yönetimi ile Ticaret Borsası üyeleri hazır bulundu.
 
Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, ziyarette Elvan’ın Mersin’in büyük bir potansiyel barındırdığını ve bu potansiyeli yeterince değerlendiremediğini, bu potansiyeli çıkarmak için de çalışmalar yapacaklarını belirttiği sözünden yola çıkarak, “Bu amaç doğrultusunda, hangi makamda olursanız olun, kentimize desteğinizi hiç esirgemediniz. Son olarak kentimiz için önemli projeler olan Çukurova Havaalanı çalışmalarını ziyaret ederek, • Mersin-Tarsus Otoyol Ayrımı ve Mersin-Tarsus OSB Bağlantı Kavşağını hizmete açtınız.
Birçok ziyaretlerde bulunarak kentimizi sahipleniyorsunuz.Mersinimizin, kentimiz iş dünyasının, üreticilerimizin sorunlarını dinliyorsunuz.Bu ziyaretlerde verdiğiniz mesaj hep şu oldu:“Mersin projeleri için her zaman olduğu gibi desteklerinizi esirgemeyeceğiniz, Mersin’in gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceğiniz.” Sizin bu sahiplenmeniz, her daim yanımızda olduğunuzu hissettirmeniz ile kentimizi daha üst basamaklara taşıyacağımıza gönülden inanıyoruz.”dedi.
 
Özdemir, konuşmasında kent için bekleyen önemli diğer projeler olan Konteyner Limanı,Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi,Çeşmeli-Taşucu Otoyolu ve Lojistik Merkez gibi projelerin hayata geçirilmesinin kent ekonomisine büyük ivme kazandıracağını ifade etti ve bu istişare ortamının daha da kuvvetlenerek artmasını temenni ettiğini söyledi.
 
Mersin Ticaret Borsası Meclis Başkanı  Münir Şen de konuşmasında “İki dönem kentimizde milletvekilliği yapmış olan sayın bakanımız bugüne kadar önemli hizmetler verdi. Vermeye devam ediyor. Kendisi artık Mersinimizi yakından tanıyor, projelerini biliyor ve hem bu projelerin tamamlanması hususunda hem de geleceğe yönelik yeni yatırımlar konusunda önemli çalışmalar yapıyor. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.
 
Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan,  konuşmasında Mersin Ticaret Borsası’nın yeni yönetiminin hayırlara vesile olmasını dileyerek “Odalar ve Borsalar bir kentin motorudur, lokomotifidir” dedi. “Siyasette olayım ya da olmayayım Mersin’in gelişmesi ve kalkınması için gerekli tüm desteği vermeye devam edeceklerin ifade eden Elvan, Mersin’in bekleyen projelerinde son duruma ilişkin bilgilendirme yaptı.
Elvan, Konteyner Limanı, Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi, Çeşmeli-Taşucu Otoyolu, Lojistik Merkez ile ilgili son gelişmeleri katılımcılar ile paylaştı.
 
Toplantı Lütfi Elvan’ın Borsa üyeleri ile karşılıklı görüş alışverişi ile sürdü ve Ziyaret sonrası ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.