Melek Mosso Uluslararası Tarsus Festivali’nin Son Gününde Sahne Aldı

Güncel 20.11.2023 - 11:20, Güncelleme: 20.11.2023 - 11:20
 

Melek Mosso Uluslararası Tarsus Festivali’nin Son Gününde Sahne Aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün boyunca Tarsus’a damga vuran Uluslararası Tarsus Festivali, muhteşem kapanış konseriyle sona erdi.

Birbirinden renkli etkinliklerin yer aldığı festivalin son gününde Sanatçı Melek Mosso sahne alarak unutulmaz bir kapanış konseri gerçekleştirdi. Tarsus Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen konsere katılan yüzlerce vatandaş, konser öncesi gerçekleştirilen DJ performansıyla doyasıya eğlendi. Coşkunun doruğa çıktığı saatlerde sahneye çıkan Melek Mosso, en sevilen şarkılarını festival için seslendirdi. Seçer, 3. Uluslararası Tarsus Festivali’nin sözünü verdi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Uluslararası Tarsus Festivali’nin son gününe damga vuran Melek Mosso konserine katıldı. Sahneye çıkarak alanı dolduran yüzlerce vatandaşı selamlayan Başkan Seçer, Melek Mosso’nun geçtiğimiz ay Mersin’de nikahlarını kıydıklarını hatırlatarak, “Umarım imzam uğurlu gelir ve çok güzel bir evliliğiniz olur” dedi. Alanı dolduran yüzlerce vatandaşa “Festival hoşunuza gitti mi bu yıl? Gelecek yıl bir daha istiyor muyuz?” diye soran ve coşkulu kalabalıktan “Evet” cevabını alan Seçer, gelecek yıl festivalin üçüncüsünü gerçekleştireceklerinin sözünü vererek, herkese iyi eğlenceler diledi.  Mosso: “İyi ki geldim, Tarsus mükemmel” Sahnede herkesi selamlayan Melek Mosso, herkesin hatırını sorarak, “Nasılsınız, iyi misiniz hepiniz? Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, ben de iyi ki geldim, Tarsus mükemmel” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Seçer Mosso’ya hediye ve çiçeğini takdim etti. Konser coşkusu Cumhuriyet Alanı’ndan tüm kente yayıldı Konserde ‘Vursalar Ölemem’, ‘Hayatım Kaymış’, ‘Yıllar Affetmez’, ‘Arzular Arsız’, ‘Çat Kapı’ gibi sevilen şarkılarını festivaldekilerle hep bir ağızdan söyleyen Mosso, katılımcılara hem güzel hem de keyifli bir akşam yaşattı. Konsere katılan gençlerden Cemal Tamaçin “Konser gerçekten çok güzeldi. Her yıl olmasını diliyorum” derken, Mahir Dağlıkan ise festivalin de konserin de mükemmel olduğunu ifade ederek, “Daha fazla olsun isterim. Halkımız çok güzel eğlendi, gençler olarak bize de çok iyi aktivite oldu” diye konuştu. Ekin Tamtı da konserin çok güzel geçtiğini söyleyerek, “3 gün de mükemmeldi. Özlemiştik böyle bir şeyi. Festival çok güzeldi. Çok eğlendik. Her yıl böyle bir festival bekliyoruz” dedi. Emre Songur ise “Festival çok güzeldi. 3 gün çok güzel geçti, darısını üçüncüsüne. Üçüncü daha da güzel olur umarım” ifadelerini kullandı. Konsere katılan çocuklardan Metehan Algış ise festivalde doyasıya eğlendiğini belirterek, “Yarenlik Alanı’ndaki etkinliklere de katıldım. Çok güzeldi. Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Güllü Aktay da festivalin seneye tekrar olmasını istediklerini ifade ederken, Handan Sorgucu da, “Muhteşem bir konserdi. Ben festivalde stant kurdum, sonra da her yeri gezdim. Festival çok güzeldi, devamını da bekliyoruz” diye konuştu.    
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün boyunca Tarsus’a damga vuran Uluslararası Tarsus Festivali, muhteşem kapanış konseriyle sona erdi.

Birbirinden renkli etkinliklerin yer aldığı festivalin son gününde Sanatçı Melek Mosso sahne alarak unutulmaz bir kapanış konseri gerçekleştirdi.

Tarsus Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen konsere katılan yüzlerce vatandaş, konser öncesi gerçekleştirilen DJ performansıyla doyasıya eğlendi. Coşkunun doruğa çıktığı saatlerde sahneye çıkan Melek Mosso, en sevilen şarkılarını festival için seslendirdi.

Seçer, 3. Uluslararası Tarsus Festivali’nin sözünü verdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Uluslararası Tarsus Festivali’nin son gününe damga vuran Melek Mosso konserine katıldı. Sahneye çıkarak alanı dolduran yüzlerce vatandaşı selamlayan Başkan Seçer, Melek Mosso’nun geçtiğimiz ay Mersin’de nikahlarını kıydıklarını hatırlatarak, “Umarım imzam uğurlu gelir ve çok güzel bir evliliğiniz olur” dedi. Alanı dolduran yüzlerce vatandaşa Festival hoşunuza gitti mi bu yıl? Gelecek yıl bir daha istiyor muyuz?” diye soran ve coşkulu kalabalıktan “Evet” cevabını alan Seçer, gelecek yıl festivalin üçüncüsünü gerçekleştireceklerinin sözünü vererek, herkese iyi eğlenceler diledi. 

Mosso: “İyi ki geldim, Tarsus mükemmel”

Sahnede herkesi selamlayan Melek Mosso, herkesin hatırını sorarak, “Nasılsınız, iyi misiniz hepiniz? Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, ben de iyi ki geldim, Tarsus mükemmel” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Seçer Mosso’ya hediye ve çiçeğini takdim etti.

Konser coşkusu Cumhuriyet Alanı’ndan tüm kente yayıldı

Konserde ‘Vursalar Ölemem’, ‘Hayatım Kaymış’, ‘Yıllar Affetmez’, ‘Arzular Arsız’, ‘Çat Kapı’ gibi sevilen şarkılarını festivaldekilerle hep bir ağızdan söyleyen Mosso, katılımcılara hem güzel hem de keyifli bir akşam yaşattı.

Konsere katılan gençlerden Cemal Tamaçin “Konser gerçekten çok güzeldi. Her yıl olmasını diliyorum” derken, Mahir Dağlıkan ise festivalin de konserin de mükemmel olduğunu ifade ederek, “Daha fazla olsun isterim. Halkımız çok güzel eğlendi, gençler olarak bize de çok iyi aktivite oldu” diye konuştu. Ekin Tamtı da konserin çok güzel geçtiğini söyleyerek, “3 gün de mükemmeldi. Özlemiştik böyle bir şeyi. Festival çok güzeldi. Çok eğlendik. Her yıl böyle bir festival bekliyoruz” dedi. Emre Songur ise Festival çok güzeldi. 3 gün çok güzel geçti, darısını üçüncüsüne. Üçüncü daha da güzel olur umarım” ifadelerini kullandı.

Konsere katılan çocuklardan Metehan Algış ise festivalde doyasıya eğlendiğini belirterek, “Yarenlik Alanı’ndaki etkinliklere de katıldım. Çok güzeldi. Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Güllü Aktay da festivalin seneye tekrar olmasını istediklerini ifade ederken, Handan Sorgucu da, “Muhteşem bir konserdi. Ben festivalde stant kurdum, sonra da her yeri gezdim. Festival çok güzeldi, devamını da bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.