Melih Arslan MHP'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Spor 27.12.2022 - 16:15, Güncelleme: 27.12.2022 - 17:29
 

Melih Arslan MHP'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Melih Arslan '100 Yıla Adım Atarken Mersin'e Sahip Çıkmak Hizmet Sevdamızı Halkımızla Paylaşmak İstiyorum' Dedi

Melih Arslan “28.Dönemde Mhp Milletvekili Aday Adaylığımı Yüreğimle 100 Yıla Adım Atarken Mersin'e Sahip Çıkmak Hizmet Sevdamızı Halkımızla Paylaşmak İstiyorum” Dedi Ve  Mersin Basını İle Kahvaltıda Buluştu Mhp'nin İlk Milletvekili Aday Adaylık Startınıda Vermiş Oldu.! Mersin’in tanınmış ve sevilen iş insanı Melih Arslan, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Mersin MHP milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Eylem ve söylemleri, Doğal hareketleriyle alışa gelmiş siyasilerden farklı bir konsept ile yüreğini hizmete adamış profille basından tam not alan Melih Arslan Şehire TBMM renk,halk içindeki olumlu tepkileriyle partisine puan katacak. Melih Arslan, milletin değil halkın milletvekili olacağını belirterek, ‘Bu şehir için yüreğimi koydum’ dedi. Arslan, bugüne kadar hangi parti olursa olsun seçilen milletvekillerinin Mersin’e sahip çıkmadığını da öne sürdü.100.yılda 2023 Meclisinde M.Kemal Atatürk'ün "Memleketin sahibi olunuz" sözünü ilke edinerek, Mersin'e Ülkemize sahip çıkmak istiyorum dedi MHP Mersin Milletvekili Aday adayı Melih Arslan, seçildiğinde, Ankara yerine Mersin’de siyaset yapacağını, bu nedenle 13 ilçede Milletvekili Temsil ofisleri açarak, halkın sorunlarını Ankara’ya gelmeden burada çözeceği,milletvekili maaşınıda millete harcayacağını sözlerine ekledi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Melih Arslan '100 Yıla Adım Atarken Mersin'e Sahip Çıkmak Hizmet Sevdamızı Halkımızla Paylaşmak İstiyorum' Dedi

Melih Arslan “28.Dönemde Mhp Milletvekili Aday Adaylığımı Yüreğimle 100 Yıla Adım Atarken Mersin'e Sahip Çıkmak Hizmet Sevdamızı Halkımızla Paylaşmak İstiyorum” Dedi Ve  Mersin Basını İle Kahvaltıda Buluştu Mhp'nin İlk Milletvekili Aday Adaylık Startınıda Vermiş Oldu.!

Mersin’in tanınmış ve sevilen iş insanı Melih Arslan, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Mersin MHP milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Eylem ve söylemleri, Doğal hareketleriyle alışa gelmiş siyasilerden farklı bir konsept ile yüreğini hizmete adamış profille basından tam not alan Melih Arslan

Şehire TBMM renk,halk içindeki olumlu tepkileriyle partisine puan katacak.

Melih Arslan, milletin değil halkın milletvekili olacağını belirterek, ‘Bu şehir için yüreğimi koydum’ dedi. Arslan, bugüne kadar hangi parti olursa olsun seçilen milletvekillerinin Mersin’e sahip çıkmadığını da öne sürdü.100.yılda 2023 Meclisinde M.Kemal Atatürk'ün

"Memleketin sahibi olunuz" sözünü ilke edinerek, Mersin'e Ülkemize sahip çıkmak istiyorum dedi

MHP Mersin Milletvekili Aday adayı Melih Arslan, seçildiğinde, Ankara yerine Mersin’de siyaset yapacağını, bu nedenle 13 ilçede Milletvekili Temsil ofisleri açarak, halkın sorunlarını Ankara’ya gelmeden burada çözeceği,milletvekili maaşınıda millete harcayacağını sözlerine ekledi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.