Mersin DEVA Akdeniz ve Çamlıyayla İlçe Başkanlarını Atadı

Siyaset 16.08.2022 - 14:34, Güncelleme: 16.08.2022 - 14:34
 

Mersin DEVA Akdeniz ve Çamlıyayla İlçe Başkanlarını Atadı

DEVA Partisi Mersin İl Teşkilatında iki İlçe Başkanı daha belli oldu.Mersin’de Akdeniz ve Çamlıyayla ilçe başkanlarının ataması yapıldı.

Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin kararı sonrası Çamlıyayla’da Orhan Temir, Akdeniz’de ise Ömer Özdemir DEVA Partisi Genel merkezi tarafından onaylanarak çalışmalara başladı. Ayrıca, Mut ilçe başkanı Turgay Özdemir ve Anamur İlçe başkanı Murat Doğan tarafından hazırlanan ilçe yönetimleride Genel Merkez tarafından onaylanarak ilçe seçim kuruluna verildi. Temir ve Özdemir’e yetki belgeleri düzenlenen törenle, İl başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Kadın Çalışmalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Songül Abdan, Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedat Topuoğlu, Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taner Işıkbay tarafından verildi. DEVA Partisinin, Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Başkan Cenkcimenoğlu, zor süreçte görev alarak Türkiye’nin sorunlarına DEVA olmak için kolları sıvayan Orhan Temir ve Ömer Özdemir’e teşekkür etti. Atanan ilçe başkanlarına görevlerinde başarılar dileyen Başkan Cenkcimenoğlu, “Bu zorlu süreçte ülkemizde yaşanan sorunların çözümü için elini taşın altına koyarak görev alan herkesi ben ‘cesurlar hareketi’ olarak adlandırıyorum. Büyük özveri göstererek, yeri gelip işine, yeri gelip ailesine ayırması gereken zamanda ülkemizin kurtuluşu için bizimle el ele veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde hep birlikte çok çalışacağız” diye konuştu.
DEVA Partisi Mersin İl Teşkilatında iki İlçe Başkanı daha belli oldu.Mersin’de Akdeniz ve Çamlıyayla ilçe başkanlarının ataması yapıldı.

Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin kararı sonrası Çamlıyayla’da Orhan Temir, Akdeniz’de ise Ömer Özdemir DEVA Partisi Genel merkezi tarafından onaylanarak çalışmalara başladı.

Ayrıca, Mut ilçe başkanı Turgay Özdemir ve Anamur İlçe başkanı Murat Doğan tarafından hazırlanan ilçe yönetimleride Genel Merkez tarafından onaylanarak ilçe seçim kuruluna verildi.

Temir ve Özdemir’e yetki belgeleri düzenlenen törenle, İl başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Kadın Çalışmalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Songül Abdan, Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedat Topuoğlu, Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taner Işıkbay tarafından verildi.

DEVA Partisinin, Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Başkan Cenkcimenoğlu, zor süreçte görev alarak Türkiye’nin sorunlarına DEVA olmak için kolları sıvayan Orhan Temir ve Ömer Özdemir’e teşekkür etti.

Atanan ilçe başkanlarına görevlerinde başarılar dileyen Başkan Cenkcimenoğlu, “Bu zorlu süreçte ülkemizde yaşanan sorunların çözümü için elini taşın altına koyarak görev alan herkesi ben ‘cesurlar hareketi’ olarak adlandırıyorum. Büyük özveri göstererek, yeri gelip işine, yeri gelip ailesine ayırması gereken zamanda ülkemizin kurtuluşu için bizimle el ele veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde hep birlikte çok çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.