Mersin Ekonomi Platformu Parti İl Başkanlarını Ziyaret Etti

Güncel 14.10.2023 - 13:35, Güncelleme: 14.10.2023 - 13:35
 

Mersin Ekonomi Platformu Parti İl Başkanlarını Ziyaret Etti

Mersin Ekonomi Platformu Başkan Servet ÖZKAYA , Yönetim Kurulu ve üyeleri CHP, MHP ve Ak Parti Mersin İl başkanlıklarını ziyaret ettiler.

Mersin Ekonomi Platformu Başkan Servet ÖZKAYA , Yönetim Kurulu ve üyeleri ilk olarak MHP İl Başkanı Serdar SOYDAN’ ı yeni il binasında ziyaret etti.  Tanışma sonrası taraflar karşılıklı olarak Mersin’le ilgili öncelikli sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirdiler.  MEP Başkanı ÖZKAYA, Mersin milletvekili Dr Levent UYSAL’ ın çalışmalarına katkı sunmak istediklerini belirtti.  MHP Başkanı SOYDAN da Mersin sevdalısı olduklarını belirterek ; kenti geliştirecek her projede MEP’ in yanında olacaklarını vurguladı.  Verimli geçen toplantı sonunda Başkan ÖZKAYA , Başkan SOYDAN adına TEMA tarafından dikilen fidana ait sertifikayı teslim etti.  MEP  üyesi Başkanların ikinci ziyareti AK Parti İl Başkanı Adem ALDEMİR oldu. ALDEMİR, İktidar Partisi olarak kentin sorunlarına çözüm için çaba sarf ettiklerini belirterek hava limanının yıl sonunda açılmış olacağını belirterek, MEP ile daha yakın işbirliğine açık olduklarını belirtti.  MEP Başkanı ÖZKAYA, Mersin milletvekilleri ile buluşarak kentin bazı projelerinin tamamlanması için daha etkin lobi yapmayı arzu ettiklerini vurguladı. MEP Başkanı ÖZKAYA toplantı sonunda , Başkan ALDEMİR’e Fidan Sertifikası verdi.  MEP’ üçüncü ziyareti de ana muhalefet partisi CHP İl Başkanlığı oldu. İl Başkanı Koral ÖMÜR, hiç bir ayırım gözetmeksizin yerel yönetimler olarak halka hizmete devam ettiklerini anlattı.  MEP Başkanı ÖZKAYA’da Merkezi Hükümet ile karşılaşılan sorunlarda arabulucu olabileceklerini belirtti.  MEP Başkanı ÖZKAYA toplantı sonunda , Başkan ÖMÜR’e Fidan Sertifikası teslim etti.  Günün 4. ziyareti Karayolları 5. Bölge Müdürlüğüne yeni atanan İlhan AYTEKİN oldu. Bölge Müdürü AYTEKİN, devam eden otoyolları hakkında son durumu anlattı.  Başkan ÖZKAYA, görevinde başarılar dileyerek ; karayolları ile yakın iletişim de bulunup gelişmeleri öğrenmek ve kamuoyu ile paylaşmak istediklerini vurguladı.  Görüşmelere katılan diğer MEP üyeleri;  Ferudun GÜNDÜZ ANADOLU YÖNETİM DANIŞMANLARI DERNEĞİ BAŞKANI  ve MEP Dönem Genel Sekreteri ; Özcan DEMİR  MEPİAD BAŞKANI ve MEP Başkan Yrd ; Hasan ARSLAN ASKON BAŞKANI ve MEP Başkan Yrd. ; Cebrail ORMAN- MERGÜMDER BAŞKANI, ;Altan CIKCIK- TÜMSİAD BAŞKANI, ;Muhittin OCAK  UND GENEL BAŞKAN YRD; UTK Başkan V. Kemal KAÇMAZ                                                                      
Mersin Ekonomi Platformu Başkan Servet ÖZKAYA , Yönetim Kurulu ve üyeleri CHP, MHP ve Ak Parti Mersin İl başkanlıklarını ziyaret ettiler.

Mersin Ekonomi Platformu Başkan Servet ÖZKAYA , Yönetim Kurulu ve üyeleri ilk olarak MHP İl Başkanı Serdar SOYDAN’ ı yeni il binasında ziyaret etti. 
Tanışma sonrası taraflar karşılıklı olarak Mersin’le ilgili öncelikli sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirdiler. 
MEP Başkanı ÖZKAYA, Mersin milletvekili Dr Levent UYSAL’ ın çalışmalarına katkı sunmak istediklerini belirtti. 
MHP Başkanı SOYDAN da Mersin sevdalısı olduklarını belirterek ; kenti geliştirecek her projede MEP’ in yanında olacaklarını vurguladı. 
Verimli geçen toplantı sonunda Başkan ÖZKAYA , Başkan SOYDAN adına TEMA tarafından dikilen fidana ait sertifikayı teslim etti. 

MEP  üyesi Başkanların ikinci ziyareti AK Parti İl Başkanı Adem ALDEMİR oldu. ALDEMİR, İktidar Partisi olarak kentin sorunlarına çözüm için çaba sarf ettiklerini belirterek hava limanının yıl sonunda açılmış olacağını belirterek,
MEP ile daha yakın işbirliğine açık olduklarını belirtti. 
MEP Başkanı ÖZKAYA, Mersin milletvekilleri ile buluşarak kentin bazı projelerinin tamamlanması için daha etkin lobi yapmayı arzu ettiklerini vurguladı.
MEP Başkanı ÖZKAYA toplantı sonunda , Başkan ALDEMİR’e Fidan Sertifikası verdi. 

MEP’ üçüncü ziyareti de ana muhalefet partisi CHP İl Başkanlığı oldu.
İl Başkanı Koral ÖMÜR, hiç bir ayırım gözetmeksizin yerel yönetimler olarak halka hizmete devam ettiklerini anlattı. 
MEP Başkanı ÖZKAYA’da Merkezi Hükümet ile karşılaşılan sorunlarda arabulucu olabileceklerini belirtti. 
MEP Başkanı ÖZKAYA toplantı sonunda , Başkan ÖMÜR’e Fidan Sertifikası teslim etti. 

Günün 4. ziyareti Karayolları 5. Bölge Müdürlüğüne yeni atanan İlhan AYTEKİN oldu.
Bölge Müdürü AYTEKİN, devam eden otoyolları hakkında son durumu anlattı. 
Başkan ÖZKAYA, görevinde başarılar dileyerek ; karayolları ile yakın iletişim de bulunup gelişmeleri öğrenmek ve kamuoyu ile paylaşmak istediklerini vurguladı. 

Görüşmelere katılan diğer MEP üyeleri; 
Ferudun GÜNDÜZ
ANADOLU YÖNETİM DANIŞMANLARI DERNEĞİ BAŞKANI  ve MEP Dönem Genel Sekreteri ; Özcan DEMİR 
MEPİAD BAŞKANI ve MEP Başkan Yrd
; Hasan ARSLAN ASKON BAŞKANI ve MEP Başkan Yrd.
; Cebrail ORMAN- MERGÜMDER BAŞKANI,
;Altan CIKCIK- TÜMSİAD BAŞKANI,
;Muhittin OCAK 
UND GENEL BAŞKAN YRD;
UTK Başkan V. Kemal KAÇMAZ                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.