Mersin Sizi Çağırıyor

Yaşam 17.01.2022 - 11:30, Güncelleme: 17.01.2022 - 11:30
 

Mersin Sizi Çağırıyor

Akdeniz’in incisi, Torosların nazlı şehri Mersin, 2022 yılı okulların ara verileceği sömestir tatilinde güzel ülkemiz Türkiye’nin diğer şehirlerine sesleniyor. Gelin bu sene sömestir tatilinizi şehrimiz Mersin’de geçirin diyor.

Mersin, Akdeniz’in ılıman ikliminde tarihi, coğrafyası, kültürü, lezzetleri, sıcakkanlı insanları ile her zaman misafirlerini bağrına basan bir şehrimizdir. Akdeniz’in incisi, Torosların nazlı şehri Mersin, 2022 yılı okulların ara verileceği sömestir tatilinde güzel ülkemiz Türkiye’nin diğer şehirlerine sesleniyor. Gelin bu sene sömestir tatilinizi şehrimiz Mersin’de geçirin diyor. Merkezi İstanbul’da bulunan MİYSAD Derneğinin başlatmış olduğu “Mersin Sizi Çağırıyor” kampanyası kapsamında dernek başkanı Mehmet Mazak şu açıklamaları yaptı. “Soğuk kış şartlarının hüküm sürdüğü şu içinde bulunduğumuz günlerde ülkemizin en sıcak, en yaşanılası şehirlerinin başında yer alan şehrimiz Mersin, iç turizm hareketlenmesinin olacağı sömestir (15 tatili) döneminde coğrafyası, iklimi, gastronomisi, tarihi, kültürü, turistik yerleri ile ülkemizin insanlarını misafir edebilecek potansiyele sahip. İşte güzel şehrimiz Mersin’i Tarsus’tan Anamur’a kadar her karışının buram buram insana hitap eden doğal ve kültürel güzelliklerini ülkemizin 80 şehrinde yaşayan insanlarımız da görmesi ve yaşaması için davet ediyoruz” diyerek “Mersin Sizi Çağırıyor” mottosu hakkında açıklamalarda bulundu. “Mersin Sizi Çağırıyor” mottosu ile başlatılan kampanya kısa sürede karşılık bulmaya başladı. Mersin şehrimiz ile ilgili STK, İş Dünyası, Kamu ve Belediyelerde kampanyaya destek olmaya başladı. Bu kampanya ile şehrimiz Mersin kazanacak, insanlarımız kazanacak, esnafımız kazanacak, ülkemiz kazanacak. Mersin biziz, Mersin hepimiziz. #MersinSiziÇağırıyor  Hashtag (Heştek) hesabı ile sosyalmedya da paylaşımlar yapılarak bu kampanyaya destek olmaya bütün şehrimiz insanlarını davet diyoruz.  
Akdeniz’in incisi, Torosların nazlı şehri Mersin, 2022 yılı okulların ara verileceği sömestir tatilinde güzel ülkemiz Türkiye’nin diğer şehirlerine sesleniyor. Gelin bu sene sömestir tatilinizi şehrimiz Mersin’de geçirin diyor.

Mersin, Akdeniz’in ılıman ikliminde tarihi, coğrafyası, kültürü, lezzetleri, sıcakkanlı insanları ile her zaman misafirlerini bağrına basan bir şehrimizdir. Akdeniz’in incisi, Torosların nazlı şehri Mersin, 2022 yılı okulların ara verileceği sömestir tatilinde güzel ülkemiz Türkiye’nin diğer şehirlerine sesleniyor. Gelin bu sene sömestir tatilinizi şehrimiz Mersin’de geçirin diyor.


Merkezi İstanbul’da bulunan MİYSAD Derneğinin başlatmış olduğu “ Mersin Sizi Çağırıyor” kampanyası kapsamında dernek başkanı Mehmet Mazak şu açıklamaları yaptı. “Soğuk kış şartlarının hüküm sürdüğü şu içinde bulunduğumuz günlerde ülkemizin en sıcak, en yaşanılası şehirlerinin başında yer alan şehrimiz Mersin, iç turizm hareketlenmesinin olacağı sömestir (15 tatili) döneminde coğrafyası, iklimi, gastronomisi, tarihi, kültürü, turistik yerleri ile ülkemizin insanlarını misafir edebilecek potansiyele sahip. İşte güzel şehrimiz Mersin’i Tarsus’tan Anamur’a kadar her karışının buram buram insana hitap eden doğal ve kültürel güzelliklerini ülkemizin 80 şehrinde yaşayan insanlarımız da görmesi ve yaşaması için davet ediyoruz” diyerek “ Mersin Sizi Çağırıyor” mottosu hakkında açıklamalarda bulundu.


Mersin Sizi Çağırıyor” mottosu ile başlatılan kampanya kısa sürede karşılık bulmaya başladı. Mersin şehrimiz ile ilgili STK, İş Dünyası, Kamu ve Belediyelerde kampanyaya destek olmaya başladı. Bu kampanya ile şehrimiz Mersin kazanacak, insanlarımız kazanacak, esnafımız kazanacak, ülkemiz kazanacak.


Mersin biziz, Mersin hepimiziz.


#MersinSiziÇağırıyor  Hashtag (Heştek) hesabı ile sosyalmedya da paylaşımlar yapılarak bu kampanyaya destek olmaya bütün şehrimiz insanlarını davet diyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.