Mersin SMMM Odası'nda bayramlaşma heyecanı

Güncel 24.06.2023 - 08:00, Güncelleme: 24.06.2023 - 08:00
 

Mersin SMMM Odası'nda bayramlaşma heyecanı

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda üyelerle bayramlaşma gerçekleştirildi.

Mersin SMMMO'nda düzenlenen "Kurban Bayramı" kutlama etkinliğinde MSMMMO Başkanı Emin Levent Türkili, meslektaşlarını ve konuklarını karşılayarak bayramını kutladı. Bayramlaşma  etkinliğinde önceki dönem MSMMMO Başkanlarından Ahmet Akın, Ömer Faruk Tokgöz, Ersin  Gökgün,  İçel Sanat Kulübü Başkanı ve MSMMMO Basın Danışmanı Fatih Alkar, Yönetim Kurulu Üyeleri, mali müşavirler ve basın mensupları katıldı. Mersin SMMMO Başkanı Emnin Levent Türkili, geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreninde meslektaşlarını " hoş geldiniz" sözleriyle selamlayarak başladığı konuşmasında, "Bayramlar insanları bir birine yaklaştıran,günlük kaygı ve sıkıntılardan bir nebze de olsa uzaklaştıran topluma umut ve sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan özel bir günlerdir. Bu vesileyle bir birimizle olan dargınlıklarımızı,kırgınlıklarımızı unutarak, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, sorunlarımızı birlik ve beraberlik içinde aşacağımız inancımızı kaybetmeden, yarınlarda umutlarımızı birlikte yeşertmeliyiz. Kurban Bayramımız ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık mutluluk getirmesi dileğimle mesleki sorunlarımızın çözülmüş angaryasız, bayram sonrası işleri yetiştirebilecekmiyim endişesi olmaksızın, ailenizle birlikte geçireceğiniz mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum" dedi. Başkan Türkili, Bayram sonrası ile ilgili olarak melektaşları tarafından "işlevsiz" olarak gördükleri  "mali tatili" eleştirerek, böyle bir anlamsızlıkla tatile girileceğine dikkat çekti.                                                                                                                                                                                                                                                                               
Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda üyelerle bayramlaşma gerçekleştirildi.

Mersin SMMMO'nda düzenlenen "Kurban Bayramı" kutlama etkinliğinde M SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili, meslektaşlarını ve konuklarını karşılayarak bayramını kutladı. Bayramlaşma  etkinliğinde önceki dönem M SMMMO Başkanlarından Ahmet Akın, Ömer Faruk Tokgöz, Ersin  Gökgün,  İçel Sanat Kulübü Başkanı ve M SMMMO Basın Danışmanı Fatih Alkar, Yönetim Kurulu Üyeleri, mali müşavirler ve basın mensupları katıldı.

Mersin SMMMO Başkanı Emnin Levent Türkili, geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreninde meslektaşlarını " hoş geldiniz" sözleriyle selamlayarak başladığı konuşmasında, "Bayramlar insanları bir birine yaklaştıran,günlük kaygı ve sıkıntılardan bir nebze de olsa uzaklaştıran topluma umut ve sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan özel bir günlerdir. Bu vesileyle bir birimizle olan dargınlıklarımızı,kırgınlıklarımızı unutarak, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, sorunlarımızı birlik ve beraberlik içinde aşacağımız inancımızı kaybetmeden, yarınlarda umutlarımızı birlikte yeşertmeliyiz. Kurban Bayramımız ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık mutluluk getirmesi dileğimle mesleki sorunlarımızın çözülmüş angaryasız, bayram sonrası işleri yetiştirebilecekmiyim endişesi olmaksızın, ailenizle birlikte geçireceğiniz mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum" dedi.

Başkan Türkili, Bayram sonrası ile ilgili olarak melektaşları tarafından "işlevsiz" olarak gördükleri  "mali tatili" eleştirerek, böyle bir anlamsızlıkla tatile girileceğine dikkat çekti.                                                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.