Mersin SMMM Odasının MTSO'daki Çalışma Biriminin Açılışı Gerçekleşti

Güncel 12.06.2023 - 22:59, Güncelleme: 12.06.2023 - 22:59
 

Mersin SMMM Odasının MTSO'daki Çalışma Biriminin Açılışı Gerçekleşti

Mersin SMMM Odası üyelerinin katılımıyla Mersin SMMM Odası Çalışma Birimin açılışı MTSO'da gerçekleşti.

Açılışa İskur müdür yardımcısı Gazi Efesoy, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R Kaya Tepe, Onursal Başkan Ahmet Akın, geçmiş dönem başkanı Ersin Gökgün, Mersin SMMM Odası üyeleri ve yönetimi ile basın mensupları katıldı. Mersin SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Levent Türkili açılışta yaptığı konuşmada "Sözde değil özde Hizmet anlayışı ile bir yılımızı doldurduk .Birlikte yönetip birlikte üreteceğiz dedik,kurumsal oda ,kurumsal yapı, Kamusal kimliğimizin yerelde her alanda tanınırlıği ve saygınlığı mesleki standartların yükseltilebilmesi için gece gündüz demeden canla başla çalıştık angaryalar, altında ezilen yoğun stres içinde çalışan, üyelerimizin yaşadığı sıkıntılara çözüm ve zamanı verimli kullanabilmeleri çalısma hayatlarına kolayliklar sağlayabilmek için, Vergi dairesi başkanlığımızda Mali Müşavir Hizmet birimimizi faaliyete geçirdik. Mersin Ticaret ve Sanayi odamız da Mali müşavir çalışma alanı oluşturma talebimize olumlu cevap veren ,meslektaşlarımıza desteğini esirgemeyen tabanın sesini dinleyen ,çözüm odaklı Ayhan KIZILTAN başkanımıza ,Meclis başkanımız Hamit İzol'a ,yönetim kuruluna genel sekreteri Kadir Dölek'e ,meclis üyelerine ,çalısma arkadaşlarına şahsım ve üyelerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Ayrıca açılışımıza katılan İskur müdür yardımcımız Gazi Efesoy 'a, Gazeteciler cemiyeti başkanı R Kaya Tepe 'ye, Onursal Başkanımız Ahmet Akın 'a, geçmiş dönem başkanımız Ersin Gökgün 'e ,Basın mensuplarımıza,tüm üyelerimize teşekkürler.Kurumsal kimliğimizi her alana taşımaya mesleki standartlarımızı dahada yükseltmeye devam edeceğiz. "dedi. MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan da konuşmasında çalışma ofisinin iş dünyasına hayırlı uğurlu olmasını diledi ve kurumlararası işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi.                                                                                                                                                                                                                                      
Mersin SMMM Odası üyelerinin katılımıyla Mersin SMMM Odası Çalışma Birimin açılışı MTSO'da gerçekleşti.

Açılışa İskur müdür yardımcısı Gazi Efesoy, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R Kaya Tepe, Onursal Başkan Ahmet Akın, geçmiş dönem başkanı Ersin Gökgün, Mersin SMMM Odası üyeleri ve yönetimi ile basın mensupları katıldı.

Mersin SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Levent Türkili açılışta yaptığı konuşmada "Sözde değil özde Hizmet anlayışı ile bir yılımızı doldurduk .Birlikte yönetip birlikte üreteceğiz dedik,kurumsal oda ,kurumsal yapı, Kamusal kimliğimizin yerelde her alanda tanınırlıği ve saygınlığı mesleki standartların yükseltilebilmesi için gece gündüz demeden canla başla çalıştık angaryalar, altında ezilen yoğun stres içinde çalışan, üyelerimizin yaşadığı sıkıntılara çözüm ve zamanı verimli kullanabilmeleri çalısma hayatlarına kolayliklar sağlayabilmek için, Vergi dairesi başkanlığımızda Mali Müşavir Hizmet birimimizi faaliyete geçirdik. Mersin Ticaret ve Sanayi odamız da Mali müşavir çalışma alanı oluşturma talebimize olumlu cevap veren ,meslektaşlarımıza desteğini esirgemeyen tabanın sesini dinleyen ,çözüm odaklı Ayhan KIZILTAN başkanımıza ,Meclis başkanımız Hamit İzol'a ,yönetim kuruluna genel sekreteri Kadir Dölek'e ,meclis üyelerine ,çalısma arkadaşlarına şahsım ve üyelerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Ayrıca açılışımıza katılan İskur müdür yardımcımız Gazi Efesoy 'a, Gazeteciler cemiyeti başkanı R Kaya Tepe 'ye, Onursal Başkanımız Ahmet Akın 'a, geçmiş dönem başkanımız Ersin Gökgün 'e ,Basın mensuplarımıza,tüm üyelerimize teşekkürler.Kurumsal kimliğimizi her alana taşımaya mesleki standartlarımızı dahada yükseltmeye devam edeceğiz. "dedi.

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan da konuşmasında çalışma ofisinin iş dünyasına hayırlı uğurlu olmasını diledi ve kurumlararası işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi.                                                                                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.