Mersin Ticaret Borsası'ndan Vali Ali Hamza Pehlivan'a ziyaret

Güncel 25.05.2023 - 17:45, Güncelleme: 25.05.2023 - 17:45
 

Mersin Ticaret Borsası'ndan Vali Ali Hamza Pehlivan'a ziyaret

Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Mersin’de göreve başlamasının birinci yıldönümü vesilesiyle Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir ve beraberindeki heyet, Mersin’de göreve başlamasının birinci yıldönümü vesilesiyle Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı makamımda ziyaret etti. Özdemir, bir yıl boyunca bütün sektörlerle ve bütün vatandaşlarla yakın iletişim ve koordinasyon içinde Mersin'de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti,daha nice yıllar başarılı çalışmalarının artarak devamını diledi. Vali Pehlivan da Başkan Özdemir ve heyetine ince düşüncelerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarete, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Münir Şen, Meclis Başkan Vekili Bekir Serttaş, Genel Sekreter İsmail Sarı, Yönetim Kurulu üyeleri Ferhat Öner, Şükrü Güven ve İbrahim Hıdıroğlu eşlik etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Mersin’de göreve başlamasının birinci yıldönümü vesilesiyle Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.
Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir ve beraberindeki heyet, Mersin’de göreve başlamasının birinci yıldönümü vesilesiyle Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı makamımda ziyaret etti.
Özdemir, bir yıl boyunca bütün sektörlerle ve bütün vatandaşlarla yakın iletişim ve koordinasyon içinde Mersin'de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti,daha nice yıllar başarılı çalışmalarının artarak devamını diledi.

Vali Pehlivan da Başkan Özdemir ve heyetine ince düşüncelerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Münir Şen, Meclis Başkan Vekili Bekir Serttaş, Genel Sekreter İsmail Sarı, Yönetim Kurulu üyeleri Ferhat Öner, Şükrü Güven ve İbrahim Hıdıroğlu eşlik etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.