Mersin, yatırımlar ve projeler ile hakkettiği yerde olmak istiyor

Güncel 25.04.2023 - 20:42, Güncelleme: 25.04.2023 - 20:51
 

Mersin, yatırımlar ve projeler ile hakkettiği yerde olmak istiyor

MEP bileşenleri Mersin'in sorunlarını ve beklentilerini milletvekili adaylarına iletmek ve görüşlerini almak üzere toplantılar düzenledi

Konu ile ilgili MEP bileşenleri adına Mersin Ekonomik Platformu dönem Başkanı Özcan Demir, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: "Mersin ekonomik büyüklük olarak 5. Sırada yer alıyor, Vergi ödemesinde, ülke ekonomisine katkıda ise her zaman ilk 10’da yer alan bir kent… Peki bu kadar katma değer sağlayan Mersin, neden verdiğini alamıyor? Bu kentin hakkı neden başka şehirlere veriliyor? Sürekli bölgesel yatırım ve kent projeleri için vaatler verilen Mersin, iki seçim arasında unutulan ama seçimler yaklaşınca hatırlanan kent olmak istemiyor. Kenti temsil eden bütün siyasi aktör ve yerel yöneticilerin kent adına daha cesur ve sorunların takipçisi olmalarını bekliyoruz. Mersinliler olarak uzun zaman sorunlarımızın çözülmesini bekledik ama artık zaman kaybetmek istemiyoruz. Devletimizin önemli gelirler elde ettiği, stratejik konumdaki Mersin, yatırımlar ve projeler ile hakkettiği yerde olmak istiyor. Barış, kardeşlik ve hoşgörünün kentlileri olarak, bu güzel kentimizin daha güzel olması, yatırımlar alması için TBMM’ye girecek bütün siyasi partilerin milletvekillerine büyük görevler düşmektedir. Mersin Ekonomi Platformu olarak milletvekillerine bu görevlerini sık sık hatırlatacağız. Biz MEP bileşenleri olarak kentimizin sorunlarını ve beklentilerini TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin milletvekili adaylarına iletmek ve görüşlerini almak için toplantılar düzenleyeceğiz.  Toplantılarımız, Aşağıdaki program dahilinde  Mali Müşavirler Odası’nda yapılacaktır." Buna göre: 26 Nisan Çarşamba günü saat 10.00'da İyi Parti, 28 Nisan Cuma günü saat 10.00'da CHP, 03 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00'da Ak Parti, 04 Mayıs Perşembe günü  saat 10.00'da Yeşil Sol Parti 05 Mayıs Cuma günü saat 10.00'da MHP adayları toplantılara katılacak.                                                                                                                                                                                                 
MEP bileşenleri Mersin'in sorunlarını ve beklentilerini milletvekili adaylarına iletmek ve görüşlerini almak üzere toplantılar düzenledi

Konu ile ilgili MEP bileşenleri adına Mersin Ekonomik Platformu dönem Başkanı Özcan Demir, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

" Mersin ekonomik büyüklük olarak 5. Sırada yer alıyor, Vergi ödemesinde, ülke ekonomisine katkıda ise her zaman ilk 10’da yer alan bir kent… Peki bu kadar katma değer sağlayan Mersin, neden verdiğini alamıyor? Bu kentin hakkı neden başka şehirlere veriliyor?

Sürekli bölgesel yatırım ve kent projeleri için vaatler verilen Mersin, iki seçim arasında unutulan ama seçimler yaklaşınca hatırlanan kent olmak istemiyor. Kenti temsil eden bütün siyasi aktör ve yerel yöneticilerin kent adına daha cesur ve sorunların takipçisi olmalarını bekliyoruz. Mersinliler olarak uzun zaman sorunlarımızın çözülmesini bekledik ama artık zaman kaybetmek istemiyoruz. Devletimizin önemli gelirler elde ettiği, stratejik konumdaki Mersin, yatırımlar ve projeler ile hakkettiği yerde olmak istiyor.

Barış, kardeşlik ve hoşgörünün kentlileri olarak, bu güzel kentimizin daha güzel olması, yatırımlar alması için TBMM’ye girecek bütün siyasi partilerin milletvekillerine büyük görevler düşmektedir. Mersin Ekonomi Platformu olarak milletvekillerine bu görevlerini sık sık hatırlatacağız.

Biz MEP bileşenleri olarak kentimizin sorunlarını ve beklentilerini TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin milletvekili adaylarına iletmek ve görüşlerini almak için toplantılar düzenleyeceğiz.  Toplantılarımız, Aşağıdaki program dahilinde  Mali Müşavirler Odası’nda yapılacaktır."

Buna göre:

26 Nisan Çarşamba günü saat 10.00'da İyi Parti,

28 Nisan Cuma günü saat 10.00'da CHP,

03 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00'da Ak Parti,

04 Mayıs Perşembe günü  saat 10.00'da Yeşil Sol Parti

05 Mayıs Cuma günü saat 10.00'da MHP adayları toplantılara katılacak.

                                                                                                                                                                                              

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.