Mersin’de lise öğrencisi, okulun penceresinden atlayarak intihar etti!

Güncel 22.12.2023 - 08:00, Güncelleme: 22.12.2023 - 08:00
 

Mersin’de lise öğrencisi, okulun penceresinden atlayarak intihar etti!

Toroslar ilçesinde bulanan Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sınıfı öğrenci A.B., okul binasının 3. katından atlayarak intihar etti

Kız çocuğunun binadan atladığını fark eden okul idarecilerinin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. A.B., ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  İntiharla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünce adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi. A.B'nin okuldaki arkadaşları ile kavga ettiği için disipline sevkedildiği ve okul idarecleri ile yaşadığı gerginlik sonrası intihar ettiği iddia edildi. Konuyla ilgili Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise şöyle denildi: Toroslar İlçemizde bulunan Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sınıfında okumakta olan A.B. isimli öğrencimizin 21.12.2023 tarihinde okulda üç arkadaşı ile kavga etmesi üzerine okul yönetimi tarafından öğrencinin velisi konu hakkında bilgi verilmek üzere okula çağırılmış, okul müdürü ile velinin görüşme yaptığı saat:12:00 sularında, A.B. isimli öğrencimiz 3.katta bulunan 10/B sınıfının penceresinden atlamıştır. Olayın farkedilmesi üzerine okul idaresi tarafından ivedilikle ambulans çağırılmış, emniyet güçlerine haber verilmiştir. Ambulansla Mersin Şehir Hastanesine götürülen öğrencimiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat ettmiştir. Yaşanan bu elim olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Öğrencimiz A.B.'ye yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Toroslar ilçesinde bulanan Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sınıfı öğrenci A.B., okul binasının 3. katından atlayarak intihar etti

Kız çocuğunun binadan atladığını fark eden okul idarecilerinin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. A.B., ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  İntiharla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünce adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi. A.B'nin okuldaki arkadaşları ile kavga ettiği için disipline sevkedildiği ve okul idarecleri ile yaşadığı gerginlik sonrası intihar ettiği iddia edildi.

Konuyla ilgili Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

Toroslar İlçemizde bulunan Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sınıfında okumakta olan A.B. isimli öğrencimizin 21.12.2023 tarihinde okulda üç arkadaşı ile kavga etmesi üzerine okul yönetimi tarafından öğrencinin velisi konu hakkında bilgi verilmek üzere okula çağırılmış, okul müdürü ile velinin görüşme yaptığı saat:12:00 sularında, A.B. isimli öğrencimiz 3.katta bulunan 10/B sınıfının penceresinden atlamıştır.

Olayın farkedilmesi üzerine okul idaresi tarafından ivedilikle ambulans çağırılmış, emniyet güçlerine haber verilmiştir. Ambulansla Mersin Şehir Hastanesine götürülen öğrencimiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat ettmiştir.

Yaşanan bu elim olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.

Öğrencimiz A.B.'ye yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.