Mersin’den Hatay’a ‘İnternet Erişim Noktaları’

Güncel 09.02.2023 - 18:25, Güncelleme: 09.02.2023 - 18:25
 

Mersin’den Hatay’a ‘İnternet Erişim Noktaları’

Hatay’da bulunan ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin İtfaiye Merkez Üssü’, ‘Samandağ’ ve ‘Vali Göbeği’nde internet erişim noktaları kurdu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve yıkıcı etkileri Hatay’da da hissedilen deprem sonrası internet erişiminde problem yaşanması üzerine harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3 lokasyonda İnternet Erişim Noktası kurdu. Hatay’da internet erişim çalışmaları yapıldı Gerekli altyapıyı kuran ve internet güçlendirme çalışması yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da bulunan ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin İtfaiye Merkez Üssü’, ‘Samandağ’ ve ‘Vali Göbeği’nde internet erişim noktaları kurdu. 3 noktada kurulan ve ilerleyen günlerde sayısı 10’a çıkarılacak olan noktalar sayesinde bölgedeki vatandaşlar yakınlarıyla daha kolay iletişim kurabilecek. Hem arama kurtarma çalışmaları yapanların hem de vatandaşların birbirleri ile kesintisiz ve sağlıklı iletişim kurabilmesi için İnternet Erişim Noktalarını kısa sürede kuran Büyükşehir Belediyesi ücretsiz bir şekilde internet hizmeti verecek.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
Hatay’da bulunan ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin İtfaiye Merkez Üssü’, ‘Samandağ’ ve ‘Vali Göbeği’nde internet erişim noktaları kurdu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve yıkıcı etkileri Hatay’da da hissedilen deprem sonrası internet erişiminde problem yaşanması üzerine harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3 lokasyonda İnternet Erişim Noktası kurdu.

Hatay’da internet erişim çalışmaları yapıldı

Gerekli altyapıyı kuran ve internet güçlendirme çalışması yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin İtfaiye Merkez Üssü’, ‘Samandağ’ ve ‘Vali Göbeği’nde internet erişim noktaları kurdu. 3 noktada kurulan ve ilerleyen günlerde sayısı 10’a çıkarılacak olan noktalar sayesinde bölgedeki vatandaşlar yakınlarıyla daha kolay iletişim kurabilecek.

Hem arama kurtarma çalışmaları yapanların hem de vatandaşların birbirleri ile kesintisiz ve sağlıklı iletişim kurabilmesi için İnternet Erişim Noktalarını kısa sürede kuran Büyükşehir Belediyesi ücretsiz bir şekilde internet hizmeti verecek.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.