Mersin'in En Büyük Festivali, Sona Erdi.

Spor 14.11.2022 - 17:05, Güncelleme: 14.11.2022 - 17:05
 

Mersin'in En Büyük Festivali, Sona Erdi.

Mersin'in en büyük festivali olan 8. Mersin Narenciye Festivali, Fatih Erkoç-Ahmet Baran ikilisinin muhteşem konseri ile sona erdi.

'Mersin Narenciyedir, Narenciye Hayattır' sloganı ile düzenlenen 8. Mersin Narenciye Festivali sona erdi.   Adnan Menderes Bulvarı Galatasaray Meydanı ve çevresinde 12-13 Kasım'da organize edilen festival, dolu dolu geçti. Cumartesi günü startı kent protokolü tarafından verilen festivalin ilk etkinliği ana sahnede Garnizon Komutanlığı Bandosu'nun açılış gösterisi oldu. Ardından sırasıyla zumba dans, Rockustik konseri, tahta bacaklar show, Kibrit Kutusu konseri ve narenciye temalı kostümlerin defilesi halkla buluştu. Gastro-Show sahnesinde ise ünlü şeflerin narenciyeli tarifleri tadılırken, akademisyenler de bilgi ve deneyimlerini halka aktardı. Ali Komşusu'nun FlyBoard gösterisi büyük ilgi çekti. Festivalde ilk gün Oğuzhan Koç'un konseri ile tamamlandı.   Festival heyecanı, organizasyonun ikinci gününde Pazar keyfi ile birleşti. Sabahın erken saatlerinde etkinlik alanına gelen çok sayıda vatandaş, güzel havanın tadını çıkardı. Sayıları 200'ü geçen stantlarda alışveriş yapma imkanı bulan aileler, oyun alanlarında çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi. Ana sahnede Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) sanatçılarının konseri ile güne 'merhaba' denilirken; NABA Akustik, Grup Fosiller ve Terapist Band konserleri kulakların pasını sildi. Gastro-show sahnesinde ise Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes'in şovu vardı. Büyükelçi, ülkesine özgü bir lezzet olan 'Hayata Dönüş' isimli yemeğini protokol üyelerine ikram etti.   Mersin'in en büyük festivali olan 8. Mersin Narenciye Festivali, Fatih Erkoç-Ahmet Baran ikilisinin muhteşem konseri ile sona erdi. Galatasaray Meydanı'ndaki konserde sahne alan ilk isim, 6 kıtada bini aşkın konser veren dünyanın en önemli kanun virtüözlerinden Ahmet Baran oldu. İzleyenleri solo kanun performansı ile selamlayan Baran, daha sonra usta sanatçı Fatih Erkoç'u takdim etti. İlk olarak 'Ellerim Bomboş' isimli şarkıyı seslendiren usta sanatçılar, 'Avuç İçi Kadar Mutluluk’, ‘Elveda Tatlım’ ve ‘Vardar Ovası’ şarkılarını alanı dolduran Mersinlilerle beraber söyledi.                                                                             
Mersin'in en büyük festivali olan 8. Mersin Narenciye Festivali, Fatih Erkoç-Ahmet Baran ikilisinin muhteşem konseri ile sona erdi.

' Mersin Narenciyedir, Narenciye Hayattır' sloganı ile düzenlenen 8. Mersin Narenciye Festivali sona erdi.
 
Adnan Menderes Bulvarı Galatasaray Meydanı ve çevresinde 12-13 Kasım'da organize edilen festival, dolu dolu geçti. Cumartesi günü startı kent protokolü tarafından verilen festivalin ilk etkinliği ana sahnede Garnizon Komutanlığı Bandosu'nun açılış gösterisi oldu. Ardından sırasıyla zumba dans, Rockustik konseri, tahta bacaklar show, Kibrit Kutusu konseri ve narenciye temalı kostümlerin defilesi halkla buluştu. Gastro-Show sahnesinde ise ünlü şeflerin narenciyeli tarifleri tadılırken, akademisyenler de bilgi ve deneyimlerini halka aktardı. Ali Komşusu'nun FlyBoard gösterisi büyük ilgi çekti. Festivalde ilk gün Oğuzhan Koç'un konseri ile tamamlandı.
 
Festival heyecanı, organizasyonun ikinci gününde Pazar keyfi ile birleşti. Sabahın erken saatlerinde etkinlik alanına gelen çok sayıda vatandaş, güzel havanın tadını çıkardı. Sayıları 200'ü geçen stantlarda alışveriş yapma imkanı bulan aileler, oyun alanlarında çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi. Ana sahnede Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) sanatçılarının konseri ile güne 'merhaba' denilirken; NABA Akustik, Grup Fosiller ve Terapist Band konserleri kulakların pasını sildi. Gastro-show sahnesinde ise Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes'in şovu vardı. Büyükelçi, ülkesine özgü bir lezzet olan 'Hayata Dönüş' isimli yemeğini protokol üyelerine ikram etti.
 
Mersin'in en büyük festivali olan 8. Mersin Narenciye Festivali, Fatih Erkoç-Ahmet Baran ikilisinin muhteşem konseri ile sona erdi. Galatasaray Meydanı'ndaki konserde sahne alan ilk isim, 6 kıtada bini aşkın konser veren dünyanın en önemli kanun virtüözlerinden Ahmet Baran oldu. İzleyenleri solo kanun performansı ile selamlayan Baran, daha sonra usta sanatçı Fatih Erkoç'u takdim etti. İlk olarak 'Ellerim Bomboş' isimli şarkıyı seslendiren usta sanatçılar, 'Avuç İçi Kadar Mutluluk’, ‘Elveda Tatlım’ ve ‘Vardar Ovası’ şarkılarını alanı dolduran Mersinlilerle beraber söyledi.                                                                           
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.