MESİAD 13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni gerçekleşti.

Ekonomi 13.01.2024 - 13:20, Güncelleme: 13.01.2024 - 13:20
 

MESİAD 13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni gerçekleşti.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) 13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni gerçekleşti.

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır, İyi Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, siyasi partilerin temsilcileri, iş insanları ve kent protokolü katıldı. Törende ilk olarak MESİAD tanıtım filmi ve sponsor firmalara dair video gösterimleri gerçekleştirildi ve ardından konuşmalara geçildi. Törenin açılış konuşmasını yapan MESİAD Başkanı Hasan Engin ekonomiye değindi ve “Ekonomide; güven ve istikrarın sağlanması, sermayenin yatırımlara ve üretime dönüşmesi için demokrasi vazgeçilmez bir unsurdur. MESİAD bu bağlamda, çalışmalarında ekonomi ile demokrasi arasındaki etkileşimin önemini vurgulamaktadır. Üyelerimizle, dostlarımızla Mersin ve Bölgemizin 33 yıllık Sivil Toplum Kuruluşu olan MESİAD; Çukurova Bölgesinin ve ülkemizin kalkınması için hız kesmeden projeler üretmeye devam etmektedir. MESİAD, ülke ekonomisine katkı ve istihdam sağlayan çalışmalarıyla kalkınmış ve refah düzeyi yükselen bir toplum olma çabasıyla hareket ederken; çevreye, yeşil dönüşüme ve ekolojiye duyarlı faaliyetleriyle doğa tahribatının engellenmesini göz ardı etmemektedir” Başkan Engin konuşmasında Mersin’in hükümetten beklentilerini de dile getirerek yeni yüzyılın reformlar yılı olması temennisinde bulundu. Başkan Seçer ise konuşmasında MESİAD’ın yaptığı değerlendirmeler sonucu ‘Yılın Sosyal Belediyecilik Ödülü’nü almış olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Kentteki her yatırımı, sanayiciyi, önemsediğini vurgulayan Seçer, MESİAD’ ın önemli bir STK olduğunu belirtti ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu. Konuşmaların ardından devam eden törende Ödül almaya hak kazanan firmalara ödülleri takdim edildi.   MESİAD Yılın Turizm Ödülü : BN Hotel Thermal & Wellness MESİAD Yılın Sanayi Yatırım Ödülü: Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi MESİAD Yılın Yatırımcı Ödülü: Ramos Agro Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. MESİAD Yılın Savunma Sanayi Teşvik Ödülü: Derman – Koluman MESİAD Yılın İstihdam Ödülü: Tat Bakliyat-Memişoğlu Tar. Ürn. Tic. Ltd. Şti. MESİAD Yılın Çevre ve Enerji Ödülü : Ekinci İnşaat MESİAD Yılın Vefa Ödülü: Berrak Su – Ran Gıda A.Ş. MESİAD Yılın Sosyal Belediyecilik Ödülü: Vahap Şeçer Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MESİAD Yılın Kent Onur Ödülü: Ali Hamza Pehlivan Mersin Valisi YENİ ÜYELER PLAKETLERİNİ ALDI Baloda yapılan konuşmaların ardından MESİAD’a üyelikleri kabul edilen iş insanları Mahmut Kaya, Cihad Gündoğar, Cengiz İnangül, Melike Kuşcu, Necmi Ağaoğlu, Cemalettin Akbulut, Mehmet Can Arslan, Turhan Kahya, Ahmet Alper Sevim ve Çetin Karahasanoğlu’na üyelik plaketleri kent protokolü tarafından verildi.
Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) 13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni gerçekleşti.

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır, İyi Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, siyasi partilerin temsilcileri, iş insanları ve kent protokolü katıldı.

Törende ilk olarak MESİAD tanıtım filmi ve sponsor firmalara dair video gösterimleri gerçekleştirildi ve ardından konuşmalara geçildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan MESİAD Başkanı Hasan Engin ekonomiye değindi ve “Ekonomide; güven ve istikrarın sağlanması, sermayenin yatırımlara ve üretime dönüşmesi için demokrasi vazgeçilmez bir unsurdur. MESİAD bu bağlamda, çalışmalarında ekonomi ile demokrasi arasındaki etkileşimin önemini vurgulamaktadır. Üyelerimizle, dostlarımızla Mersin ve Bölgemizin 33 yıllık Sivil Toplum Kuruluşu olan MESİAD; Çukurova Bölgesinin ve ülkemizin kalkınması için hız kesmeden projeler üretmeye devam etmektedir.

MESİAD, ülke ekonomisine katkı ve istihdam sağlayan çalışmalarıyla kalkınmış ve refah düzeyi yükselen bir toplum olma çabasıyla hareket ederken; çevreye, yeşil dönüşüme ve ekolojiye duyarlı faaliyetleriyle doğa tahribatının engellenmesini göz ardı etmemektedir”

Başkan Engin konuşmasında Mersin’in hükümetten beklentilerini de dile getirerek yeni yüzyılın reformlar yılı olması temennisinde bulundu.

Başkan Seçer ise konuşmasında MESİAD’ın yaptığı değerlendirmeler sonucu ‘Yılın Sosyal Belediyecilik Ödülü’nü almış olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Kentteki her yatırımı, sanayiciyi, önemsediğini vurgulayan Seçer, MESİAD’ ın önemli bir STK olduğunu belirtti ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından devam eden törende Ödül almaya hak kazanan firmalara ödülleri takdim edildi.

 

MESİAD Yılın Turizm Ödülü : BN Hotel Thermal & Wellness

MESİAD Yılın Sanayi Yatırım Ödülü: Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi

MESİAD Yılın Yatırımcı Ödülü: Ramos Agro Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

MESİAD Yılın Savunma Sanayi Teşvik Ödülü: Derman – Koluman

MESİAD Yılın İstihdam Ödülü: Tat Bakliyat-Memişoğlu Tar. Ürn. Tic. Ltd. Şti.

MESİAD Yılın Çevre ve Enerji Ödülü : Ekinci İnşaat

MESİAD Yılın Vefa Ödülü: Berrak Su – Ran Gıda A.Ş.

MESİAD Yılın Sosyal Belediyecilik Ödülü: Vahap Şeçer

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı

MESİAD Yılın Kent Onur Ödülü:

Ali Hamza Pehlivan

Mersin Valisi

YENİ ÜYELER PLAKETLERİNİ ALDI

Baloda yapılan konuşmaların ardından MESİAD’a üyelikleri kabul edilen iş insanları Mahmut Kaya, Cihad Gündoğar, Cengiz İnangül, Melike Kuşcu, Necmi Ağaoğlu, Cemalettin Akbulut, Mehmet Can Arslan, Turhan Kahya, Ahmet Alper Sevim ve Çetin Karahasanoğlu’na üyelik plaketleri kent protokolü tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.