MESİAD Ailesinde Bayramlaşma Coşkusu

Güncel 15.06.2024 - 14:22, Güncelleme: 15.06.2024 - 14:51
 

MESİAD Ailesinde Bayramlaşma Coşkusu

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Kurban Bayramı öncesinde üyeleriyle, kurucuları ve eski başkanları ile bir araya gelerek bayramlaştı

MESİAD'da düzenlenen bayramlaşma törenine kurucu başkanlar, yeni yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem başkanları ve üyeler katıldı. MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde bir araya gelmenin önemine değindi. Gündoğdu, " Biz bu yola çıktığımızda eski Mesiad’ı eski dönem kültürüne nasıl geri getirebiliriz. Yeni üyelerle birlikte nasıl harmanlayıp, nasıl daha profesyonel bir hale getirip kurumun marka değerini korumak ve üzerine birkaç kademe daha koyabilmek için yönetim kurulum ile birlikte 3 aydır yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Sizi bir arda görmek, sizi bir araya getirebilmek, bu ailenin içinde görmek şahsım, yönetim kurulum ve tüm Mesiad ailesini çok mutlu etmiştir. Tek amacım bu aileyi hak ettiği yere konumlandırmak. Bu ailenin saygınlığını korumak bizim asli görevimizdir. Bunu yeni üyelerimize de anlatacağız. Mesiad’ın kültürünü, yapısını, marka değerini dilimizin döndüğü kadar değil, anlaşılır, ayağı yere sağlam basan, marka değeri ile kanunlarıyla tüzüğü ile her şeyi anlatacağız. Bu kurum niteliğini hiçbir zaman kaybetmedi. Bundan sonrada  MESİAD'ın kente katma değer sağlayan bir kurum olarak yeni üyeleriyle birlkte yukarılara taşıyacağız. Hedefimiz yıl sonuna kadar bir çok değerli iş insanlarını bünyemize katarak 200 üye sayısına ulaşmak olacaktır. Bu vesile ile üyelerimizin, kentimiz insanlarının, ülkemizin ve tüm islam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." dedi. Konuşmanın ardından üyeler söz alarak temenni ve dileklerde bulundular. Tören toplu fotoğraf çekimi ile son erdi.                                                                                                                                                                                                                                               
Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Kurban Bayramı öncesinde üyeleriyle, kurucuları ve eski başkanları ile bir araya gelerek bayramlaştı

MESİAD'da düzenlenen bayramlaşma törenine kurucu başkanlar, yeni yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem başkanları ve üyeler katıldı.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde bir araya gelmenin önemine değindi.

Gündoğdu, " Biz bu yola çıktığımızda eski Mesiad’ı eski dönem kültürüne nasıl geri getirebiliriz. Yeni üyelerle birlikte nasıl harmanlayıp, nasıl daha profesyonel bir hale getirip kurumun marka değerini korumak ve üzerine birkaç kademe daha koyabilmek için yönetim kurulum ile birlikte 3 aydır yoğun bir çalışma içerisinde olduk.

Sizi bir arda görmek, sizi bir araya getirebilmek, bu ailenin içinde görmek şahsım, yönetim kurulum ve tüm Mesiad ailesini çok mutlu etmiştir. Tek amacım bu aileyi hak ettiği yere konumlandırmak. Bu ailenin saygınlığını korumak bizim asli görevimizdir. Bunu yeni üyelerimize de anlatacağız. Mesiad’ın kültürünü, yapısını, marka değerini dilimizin döndüğü kadar değil, anlaşılır, ayağı yere sağlam basan, marka değeri ile kanunlarıyla tüzüğü ile her şeyi anlatacağız. Bu kurum niteliğini hiçbir zaman kaybetmedi. Bundan sonrada  MESİAD'ın kente katma değer sağlayan bir kurum olarak yeni üyeleriyle birlkte yukarılara taşıyacağız. Hedefimiz yıl sonuna kadar bir çok değerli iş insanlarını bünyemize katarak 200 üye sayısına ulaşmak olacaktır. Bu vesile ile üyelerimizin, kentimiz insanlarının, ülkemizin ve tüm islam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Konuşmanın ardından üyeler söz alarak temenni ve dileklerde bulundular. Tören toplu fotoğraf çekimi ile son erdi.                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.