MESİAD Başkan Seçer'i Ziyaret Etti.

Ekonomi 06.03.2024 - 22:09, Güncelleme: 06.03.2024 - 22:09
 

MESİAD Başkan Seçer'i Ziyaret Etti.

MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, kent projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, kentin geleceğine ilişkin projeler için fikir alışverişinde bulundu.   Kentin gelişmesi ve kalkınması için Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği projelerin önemine dikkat çeken Başkan Gündoğdu, Mersin’in daha iyi bir geleceğe sahip olması için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.   MESİAD'ın, kentin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise geçtiğimiz hafta gerçekleşen MESİAD 17. Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle MESİAD başkanlığına seçilen Adnan Gündoğdu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, kent projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, kentin geleceğine ilişkin projeler için fikir alışverişinde bulundu.
 
Kentin gelişmesi ve kalkınması için Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği projelerin önemine dikkat çeken Başkan Gündoğdu, Mersin’in daha iyi bir geleceğe sahip olması için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
 
MESİAD'ın, kentin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise geçtiğimiz hafta gerçekleşen MESİAD 17. Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle MESİAD başkanlığına seçilen Adnan Gündoğdu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.