Mesiad’dan Vali Pehlivan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncel 07.06.2022 - 08:55, Güncelleme: 07.06.2022 - 18:01
 

Mesiad’dan Vali Pehlivan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ali Hamza Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sahil Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Pehlivan, iş insanlarının sivil toplum kuruluşları çatısı altında toplanmalarının ilin ekonomik gelişimine sağladığı katkıya dikkat çekti. Vali Ali Hamza Pehlivan, MESİAD Başkanı Engin ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. MESİAD’ın proje ve çalışmaları hakkında Vali Pehlivan’a bilgi veren MESİAD Başkanı Engin, kent ekonomisinin gelişmesi ve kentimizin kalkınması için başta Mersin Valiliği olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışma vurgusunda bulundu.  Başkan Engin, Mersin Ana Konteyner Limanı hakkında Vali Pehlivan’a bilgilendirmede bulundu. MESİAD YİK Başkanı Adnan Gündoğdu, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanlarından Mehmet Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Rıdvan Arıç ve Abuzer Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Akdemir, Umut Çelik, Ayla Gündoğdu, Kazım Altıoğlu, Murat Çani, Filiz Burakgazi, Kenan Kılıç ve Ayten Aslankan ziyarette yer aldı.  
Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ali Hamza Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sahil Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Pehlivan, iş insanlarının sivil toplum kuruluşları çatısı altında toplanmalarının ilin ekonomik gelişimine sağladığı katkıya dikkat çekti. Vali Ali Hamza Pehlivan, MESİAD Başkanı Engin ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

MESİAD’ın proje ve çalışmaları hakkında Vali Pehlivan’a bilgi veren MESİAD Başkanı Engin, kent ekonomisinin gelişmesi ve kentimizin kalkınması için başta Mersin Valiliği olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışma vurgusunda bulundu.  Başkan Engin, Mersin Ana Konteyner Limanı hakkında Vali Pehlivan’a bilgilendirmede bulundu.

MESİAD YİK Başkanı Adnan Gündoğdu, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanlarından Mehmet Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Rıdvan Arıç ve Abuzer Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Akdemir, Umut Çelik, Ayla Gündoğdu, Kazım Altıoğlu, Murat Çani, Filiz Burakgazi, Kenan Kılıç ve Ayten Aslankan ziyarette yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.