Mezitli Belediyesi Semt Pazarı’nı yeniledi

Güncel 04.05.2023 - 22:57, Güncelleme: 04.05.2023 - 22:57
 

Mezitli Belediyesi Semt Pazarı’nı yeniledi

Mezitli Belediyesi, Menderes Mahallesi’nde bulunan Semt Pazarı’nın üstünü kapatarak, hizmete açtı.

Modern ve günümüzün gereklerine uygun inşa edilen Pazar yeri, bölge halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da Pazar yerini gezerek, vatandaş ile pazarcı esnafının görüş ve taleplerini dinledi. Mezitli Belediyesi Gönüllülerinde eşlik ettiği ziyarete; CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Abdulhalim Batur, CHP Mersin Milletvekilli adayları Talat Dinçer ve Emre Yılmaz, belediye meclis üyesi, çok sayıda muhtar ve vatandaş katıldı. Vatandaşlar, Perşembe günleri kurulan Pazaryerinin üstünün kapanmasıyla kışın yağmurdan, yaz aylarında ise sıcaktan korunarak, rahat bir şekilde alışverişini yapabilecek. PAZAR YERLERİMİZ DAHA MODERN VE HİJYENİK Mezitli halkının mutluluğu için çalıştıklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Belediye olarak her gün yeni bir hizmetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burası eskiden bildiğiniz gibi üstü kapalı bir yer değildi. Yazın ve kışın esnafımız ve vatandaşlarımız ciddi sıkıntı çekiyorlardı. Bugün bu sorunu kökten kaldırdık. Artık pazarcı esnafımız daha rahat bir yerde çalışmış olacak. Vatandaşlarımız alışverişini daha hijyenik ve konforlu yapabilecek. 9 yıldır amacımız ilçemizde yaşayan vatandaşların daha mutlu olmasıydı. Mezitli’de bunu başardığımıza inanıyorum. 10 gün sonra büyük bir şölen var. Türkiye çok önemli bir seçimle değişimi yaşayacak. Şunu da belirtmek isterim; 10 gün sonra alışveriş sepetlerimiz daha dolu olacak, ülkemiz bahar havasında olacak” şeklinde konuşarak, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Mezitli Belediyesi, Menderes Mahallesi’nde bulunan Semt Pazarı’nın üstünü kapatarak, hizmete açtı.

Modern ve günümüzün gereklerine uygun inşa edilen Pazar yeri, bölge halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da Pazar yerini gezerek, vatandaş ile pazarcı esnafının görüş ve taleplerini dinledi. Mezitli Belediyesi Gönüllülerinde eşlik ettiği ziyarete; CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Abdulhalim Batur, CHP Mersin Milletvekilli adayları Talat Dinçer ve Emre Yılmaz, belediye meclis üyesi, çok sayıda muhtar ve vatandaş katıldı. Vatandaşlar, Perşembe günleri kurulan Pazaryerinin üstünün kapanmasıyla kışın yağmurdan, yaz aylarında ise sıcaktan korunarak, rahat bir şekilde alışverişini yapabilecek.

PAZAR YERLERİMİZ DAHA MODERN VE HİJYENİK

Mezitli halkının mutluluğu için çalıştıklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Belediye olarak her gün yeni bir hizmetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burası eskiden bildiğiniz gibi üstü kapalı bir yer değildi. Yazın ve kışın esnafımız ve vatandaşlarımız ciddi sıkıntı çekiyorlardı. Bugün bu sorunu kökten kaldırdık. Artık pazarcı esnafımız daha rahat bir yerde çalışmış olacak. Vatandaşlarımız alışverişini daha hijyenik ve konforlu yapabilecek. 9 yıldır amacımız ilçemizde yaşayan vatandaşların daha mutlu olmasıydı. Mezitli’de bunu başardığımıza inanıyorum. 10 gün sonra büyük bir şölen var. Türkiye çok önemli bir seçimle değişimi yaşayacak. Şunu da belirtmek isterim; 10 gün sonra alışveriş sepetlerimiz daha dolu olacak, ülkemiz bahar havasında olacak” şeklinde konuşarak, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.