Mezitli Belediyesinden Kırtasiye Desteği

Eğitim 13.09.2022 - 20:16, Güncelleme: 13.09.2022 - 20:35
 

Mezitli Belediyesinden Kırtasiye Desteği

Mezitli Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye yardım seferberliği başlattı.

Her çocuğun eğitime, sağlığa eşit şartlarda ve kolayca ulaşmasının en temel haklarından birisi olduğu gerçeğinden yola çıkan Mezitli Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye yardım seferberliği başlattı. Yardımseverlerle ihtiyaç sahibi vatandaşları bir araya getiren projeye başvuran veliler Mezitli Belediyesine gelerek kırtasiye malzemelerini almaya başladı. İçerisinde kalem, defter, silgi gibi temel ihtiyaçların yanında kalemlik, boya seti, cetvel seti gibi yardımcı ürünlerin de bulunduğu çantalar, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere ulaştı. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların çocukların eğitime ulaşmasına engel olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Çocuklarımız derslerinden başka bir şey düşünmesin, velilerimiz de eğitim bütçesi kaygısı yaşamasın diye hayırsever Mezitli halkımızla birlikte kırtasiye malzemesi seferberliği başlattık. Kampanyamız kapsamında belediyemizin kaynaklarının yanında hayırseverlerimize çağrı yaparak ihtiyaç sahibi velilerimize destek olmak istedik. Hayırseverlerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Bunun yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da büyük başvuru yaptılar. Zorlukları el ele vererek aşacak, geleceğimizin aydınlık yarınları olan çocuklarımıza mutlu bir yaşamı birlikte sağlayacağız. Tüm çocuklarımıza, öğretmen ve velilerimize başarılı bir eğitim yılı dilerim” dedi. İhtiyaç sahibi tüm çocuklara kırtasiye malzemesi sağlamak amacıyla kampanyanın devam ettiğinin altını çizen Başkan Tarhan, hayırsever vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Mezitli Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye yardım seferberliği başlattı.

Her çocuğun eğitime, sağlığa eşit şartlarda ve kolayca ulaşmasının en temel haklarından birisi olduğu gerçeğinden yola çıkan Mezitli Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye yardım seferberliği başlattı. Yardımseverlerle ihtiyaç sahibi vatandaşları bir araya getiren projeye başvuran veliler Mezitli Belediyesine gelerek kırtasiye malzemelerini almaya başladı. İçerisinde kalem, defter, silgi gibi temel ihtiyaçların yanında kalemlik, boya seti, cetvel seti gibi yardımcı ürünlerin de bulunduğu çantalar, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere ulaştı.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların çocukların eğitime ulaşmasına engel olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Çocuklarımız derslerinden başka bir şey düşünmesin, velilerimiz de eğitim bütçesi kaygısı yaşamasın diye hayırsever Mezitli halkımızla birlikte kırtasiye malzemesi seferberliği başlattık. Kampanyamız kapsamında belediyemizin kaynaklarının yanında hayırseverlerimize çağrı yaparak ihtiyaç sahibi velilerimize destek olmak istedik. Hayırseverlerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Bunun yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da büyük başvuru yaptılar. Zorlukları el ele vererek aşacak, geleceğimizin aydınlık yarınları olan çocuklarımıza mutlu bir yaşamı birlikte sağlayacağız. Tüm çocuklarımıza, öğretmen ve velilerimize başarılı bir eğitim yılı dilerim” dedi.

İhtiyaç sahibi tüm çocuklara kırtasiye malzemesi sağlamak amacıyla kampanyanın devam ettiğinin altını çizen Başkan Tarhan, hayırsever vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.

                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.