Mezitli’de sahil temizliği düzenlendi

Güncel 25.09.2023 - 18:01, Güncelleme: 25.09.2023 - 18:01
 

Mezitli’de sahil temizliği düzenlendi

Mezitli Belediyesi, Dünya Temizlik Günü nedeniyle Tece bölgesinde bulunan sahillerde temizlik etkinliği düzenledi.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe bölge halkı, Mezitli Gönüllüleri, Rus ve Ukraynalılar katıldı. Etkinlik sırasında katılımcılar sadece çöp, kalıntı ve atıkları temizlemekle kalmadı, aynı zamanda rahatsızlık veren ot ve yosunları da sahil şeridinden temizleyerek doğal güzellikleri geri kazandırdı. Tece sahillerinde gerçekleştirilen temizlik çalışması sonucunda yüzlerce kiloluk çöp toplandı. “YABANCILARIN KATILIMI ANLAM KATIYOR” Sahil temizliği etkinliğinin, çevre koruma bilincini artırmayı ve çevre dostu davranışları teşvik etmeyi amaçlayan önemli bir adım olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bu tür etkinlikler çevre ve doğa bilincini arttırıyor. Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz belli aralıklarla sahillerimizde temizlik çalışmaları düzenliyor. Özellikle yabancı uyruklu vatandaşların katılımı bizleri daha çok mutlu ediyor ve ayrı bir anlam katıyor. İnsanların dünya genelinde temizlik bilinci ve çevre koruma sorumluluğu konusunda farkındalık yaratmak için düzenlediğimiz bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Mezitli Belediyesi, Dünya Temizlik Günü nedeniyle Tece bölgesinde bulunan sahillerde temizlik etkinliği düzenledi.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe bölge halkı, Mezitli Gönüllüleri, Rus ve Ukraynalılar katıldı. Etkinlik sırasında katılımcılar sadece çöp, kalıntı ve atıkları temizlemekle kalmadı, aynı zamanda rahatsızlık veren ot ve yosunları da sahil şeridinden temizleyerek doğal güzellikleri geri kazandırdı. Tece sahillerinde gerçekleştirilen temizlik çalışması sonucunda yüzlerce kiloluk çöp toplandı.

“YABANCILARIN KATILIMI ANLAM KATIYOR”

Sahil temizliği etkinliğinin, çevre koruma bilincini artırmayı ve çevre dostu davranışları teşvik etmeyi amaçlayan önemli bir adım olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bu tür etkinlikler çevre ve doğa bilincini arttırıyor. Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz belli aralıklarla sahillerimizde temizlik çalışmaları düzenliyor. Özellikle yabancı uyruklu vatandaşların katılımı bizleri daha çok mutlu ediyor ve ayrı bir anlam katıyor. İnsanların dünya genelinde temizlik bilinci ve çevre koruma sorumluluğu konusunda farkındalık yaratmak için düzenlediğimiz bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.