Milletvekili Adayı Kocamaz Tarsus’ta Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Siyaset 01.05.2023 - 17:22, Güncelleme: 01.05.2023 - 17:22
 

Milletvekili Adayı Kocamaz Tarsus’ta Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz Tarsus’ta esnaf ziyaretine devam etti.

Çarşı-pazarda vatandaşların sorunlarını dinledi. 14 Mayıs seçimleri öncesi gençlere seslendi. Gençleri sandığa çağıran Kocamaz, “İstikrar için, parlak bir gelecek için gençlerimizi sandığa davet ediyorum” dedi. İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz  gece gündüz demeden seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Yoğun tempoya aldırış etmeden kilometrelerce yol giden Kocamaz ve partililer ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezip vatandaşı dinleyip  14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıyorlar. İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı , GİK üyesi ve Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı olan Burhanettin Kocamaz, seçim gününe sayılı günler kala saha çalışmalarına temposunu düşürmeden devam ediyor. İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında, İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Tarsus ilçe başkanı Burak Özdil , Mersin Milletvekili Adayı Esin Erkoç  ve partililer ile birlikte  Tarsus ’da esnaf ziyaretlerinde bulundu vatandaşlarla bir araya geldiler. İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, esnafların teveccühlerine son derece önem verdiklerini kaydetti. Esnaflarla uzun uzun sohbet eden ve desteklerini isteyen Kocamaz’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Mersin genelinde 13 ilçenin tamamında sokakları adım adım gezen İYİ Parti Milletvekili Adayı , Burhanettin Kocamaz, 14 Mayıs seçiminin önemini anlatırken vatandaşlardan mutlaka oy kullanmalarını istedi. Yeni oy kullanacak gençleri özellikle dinleyen ve akıllarındaki soru işaretlerine cevap veren Kocamaz , amaçlarının onların iyi bir gelecekte yaşam sürmeleri olduğunu söyledi. Tarsus Traktörcüler sitesi, Galericiler sitesi, Kamyoncular Kooperatifi, Taşti, Yeni Mahalle Pazar esnafı, Beydeğirmeni esnafını gezen Kocamaz ve partililer Çamalan ve Gülek Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip işlerinde kolaylılar dilediler. İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz daha sonra İyi Parti Tarsus İlçe Teşkilatının düzenlediği “Sandık Kurulu Görevlileri Eğitim Semineri”ne katılarak görevli olacaklara üzerlerine düşen görevin anlamını anlattı ve sandıklara sahip çıkılması gerektiği vurgusunda bulundu.                                                                                                                                                                                                                          
Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz Tarsus’ta esnaf ziyaretine devam etti.

Çarşı-pazarda vatandaşların sorunlarını dinledi. 14 Mayıs seçimleri öncesi gençlere seslendi. Gençleri sandığa çağıran Kocamaz, “İstikrar için, parlak bir gelecek için gençlerimizi sandığa davet ediyorum” dedi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz  gece gündüz demeden seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Yoğun tempoya aldırış etmeden kilometrelerce yol giden Kocamaz ve partililer ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezip vatandaşı dinleyip  14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıyorlar.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı , GİK üyesi ve Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı olan Burhanettin Kocamaz, seçim gününe sayılı günler kala saha çalışmalarına temposunu düşürmeden devam ediyor.

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında, İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Tarsus ilçe başkanı Burak Özdil , Mersin Milletvekili Adayı Esin Erkoç  ve partililer ile birlikte  Tarsus ’da esnaf ziyaretlerinde bulundu vatandaşlarla bir araya geldiler.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, esnafların teveccühlerine son derece önem verdiklerini kaydetti. Esnaflarla uzun uzun sohbet eden ve desteklerini isteyen Kocamaz’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Mersin genelinde 13 ilçenin tamamında sokakları adım adım gezen İYİ Parti Milletvekili Adayı , Burhanettin Kocamaz, 14 Mayıs seçiminin önemini anlatırken vatandaşlardan mutlaka oy kullanmalarını istedi.

Yeni oy kullanacak gençleri özellikle dinleyen ve akıllarındaki soru işaretlerine cevap veren Kocamaz , amaçlarının onların iyi bir gelecekte yaşam sürmeleri olduğunu söyledi.

Tarsus Traktörcüler sitesi, Galericiler sitesi, Kamyoncular Kooperatifi, Taşti, Yeni Mahalle Pazar esnafı, Beydeğirmeni esnafını gezen Kocamaz ve partililer Çamalan ve Gülek Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip işlerinde kolaylılar dilediler.

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz daha sonra İyi Parti Tarsus İlçe Teşkilatının düzenlediği “Sandık Kurulu Görevlileri Eğitim Semineri”ne katılarak görevli olacaklara üzerlerine düşen görevin anlamını anlattı ve sandıklara sahip çıkılması gerektiği vurgusunda bulundu.                                                                                                                                                                                                                        

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.