MTB Başkanı Özdemir'den Lina Nasif için anlamlı öneri

Güncel 13.12.2021 - 12:30, Güncelleme: 13.12.2021 - 18:48
 

MTB Başkanı Özdemir'den Lina Nasif için anlamlı öneri

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir vefat eden Mersinlilerin çok sevdiği barış ve gönül elçisi Lina Nasif için çok anlamlı bir öneri getirdi

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir vefat eden Mersinlilerin çok sevdiği barış ve gönül elçisi Lina Nasif için çok anlamlı bir öneri getirdi. Özdemir, Lina Nasif isminin yaşatılması için  önemli bir yere yada doğduğu ev olan şimdiki tarihi Gülnar Oteli'ne adının verilmesini önerdi. Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Mersin önemli bir değerini daha kaybetti.  Mersin’in kanatsız meleği, hoşgörü timsali, barış elçisi ve her kesimin kucaklayıcısı, gönlü insan sevgisiyle dolu güzel insan Lina Ablamızı çok özleyeceğiz ve unutmayacağız. Buradan yetkililere sesleniyorum: “Onun güzel adını yaşatmak hepimizin görevidir. Mersin’deki önemli bir yere, ve/veya kendisinin doğduğu ev olan Tarihi Gülnar Oteli’ne adının verilmesi çok isabetli olacaktır.”
Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir vefat eden Mersinlilerin çok sevdiği barış ve gönül elçisi Lina Nasif için çok anlamlı bir öneri getirdi

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir vefat eden Mersinlilerin çok sevdiği barış ve gönül elçisi Lina Nasif için çok anlamlı bir öneri getirdi.

Özdemir, Lina Nasif isminin yaşatılması için  önemli bir yere yada doğduğu ev olan şimdiki tarihi Gülnar Oteli'ne adının verilmesini önerdi.

Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Mersin önemli bir değerini daha kaybetti. 

Mersin’in kanatsız meleği, hoşgörü timsali, barış elçisi ve her kesimin kucaklayıcısı, gönlü insan sevgisiyle dolu güzel insan Lina Ablamızı çok özleyeceğiz ve unutmayacağız.

Buradan yetkililere sesleniyorum: “Onun güzel adını yaşatmak hepimizin görevidir. Mersin’deki önemli bir yere, ve/veya kendisinin doğduğu ev olan Tarihi Gülnar Oteli’ne adının verilmesi çok isabetli olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.