MTOSB Kariyer Günleri’nin konuğu Mehmet Aslan oldu

Ekonomi 26.09.2022 - 09:44, Güncelleme: 26.09.2022 - 09:44
 

MTOSB Kariyer Günleri’nin konuğu Mehmet Aslan oldu

Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kariyer Günleri etkinliğinin konuğu Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan oldu.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyetlerini sürdüren Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kariyer Günleri etkinliğinin konuğu Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan oldu. MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Esma Kök’ün karşıladığı Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan beraberinde Emniyet Müdür Yardımcıları ve farklı şubelerde görev yapan polis memurları ile birlikte öğrenciler ile buluştu. Etkinlikte konuşan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, öğrencilerin meslekleri öğrenmesi adına Kariyer Günleri etkinliklerinin büyük önem taşıdığını ifade ederek, ‘Kariyer Günleri etkinliğimiz ile farklı meslekleri öğrencilerimiz ile buluşturarak üniversite seçimlerinde onları aydınlatmaya devam edeceğiz’ dedi. Olası bir sıkıntılı ve şüpheli durum hallerinde 112 ve 140 ihbar hatlarının aranarak polis ekiplerine ulaşılmasının hayati önem taşıdığını belirten Mersin Emniyet Müdürü Aslan ise, "Toplumumuzun huzurlu ve güvenli bir hayat sürdürmesi için tüm polis teşkilatımız ile gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru bizim için her şeyden önemli. Bu nedenle olası bir sıkıntılı ve şüpheli durumda 112 çağrı merkezi ve 140 terör ihbar hattını arayarak bilgi verilmesi hayati önem taşıyor. "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projemiz ile annelerimizi bilinçlendiriyoruz. Bu sayede çocuklarımızın korunmasını sağlıyoruz. Vatandaşlarımızı olduğu kadar, hayvan dostlarımızın da önemseyerek hayvan durum izleme uygulaması olan "HAYDİ" ile hayvanlarımızı sürekli takip edebiliyoruz" dedi. Toplantı öğrencilerin sorduğu sorular ile sona erdi.                                                                                                                                                                                                             
Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kariyer Günleri etkinliğinin konuğu Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan oldu.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyetlerini sürdüren Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kariyer Günleri etkinliğinin konuğu Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan oldu.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Esma Kök’ün karşıladığı Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan beraberinde Emniyet Müdür Yardımcıları ve farklı şubelerde görev yapan polis memurları ile birlikte öğrenciler ile buluştu.

Etkinlikte konuşan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, öğrencilerin meslekleri öğrenmesi adına Kariyer Günleri etkinliklerinin büyük önem taşıdığını ifade ederek, ‘ Kariyer Günleri etkinliğimiz ile farklı meslekleri öğrencilerimiz ile buluşturarak üniversite seçimlerinde onları aydınlatmaya devam edeceğiz’ dedi.

Olası bir sıkıntılı ve şüpheli durum hallerinde 112 ve 140 ihbar hatlarının aranarak polis ekiplerine ulaşılmasının hayati önem taşıdığını belirten Mersin Emniyet Müdürü Aslan ise, "Toplumumuzun huzurlu ve güvenli bir hayat sürdürmesi için tüm polis teşkilatımız ile gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru bizim için her şeyden önemli. Bu nedenle olası bir sıkıntılı ve şüpheli durumda 112 çağrı merkezi ve 140 terör ihbar hattını arayarak bilgi verilmesi hayati önem taşıyor. "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projemiz ile annelerimizi bilinçlendiriyoruz. Bu sayede çocuklarımızın korunmasını sağlıyoruz. Vatandaşlarımızı olduğu kadar, hayvan dostlarımızın da önemseyerek hayvan durum izleme uygulaması olan "HAYDİ" ile hayvanlarımızı sürekli takip edebiliyoruz" dedi.

Toplantı öğrencilerin sorduğu sorular ile sona erdi.

                                                                                                                                                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.